Björk som ny vokalist i Led Zeppelin

Siden Robert Plant fokuserer på samarbeidet med Allison Krauss, vil Led Zeppelin stille med Björk som vokalist når de legger ut på veien i juni. Settet vil utelukkende bestå av låter fra de to første Zep-albumene, hvilket innebærer at klassikere som «Black Dog», «Rock and Roll», «The Battle of Evermore» og «Stairway to Heaven» vil […]

Skrevet av:
Publisert 15:09 1 april, 2009

Siden Robert Plant fokuserer på samarbeidet med Allison Krauss, vil Led Zeppelin stille med Björk som vokalist når de legger ut på veien i juni. Settet vil utelukkende bestå av låter fra de to første Zep-albumene, hvilket innebærer at klassikere som «Black Dog», «Rock and Roll», «The Battle of Evermore» og «Stairway to Heaven» vil kunne nytes med islendingens stemmeprakt. Mer info finner du på hjemmesiden hennes.

Tags: , , , , , ,

Del "Björk som ny vokalist i Led Zeppelin"
 

10 kommentarer på “Björk som ny vokalist i Led Zeppelin”

 1. Jonas sier:

  Jeg hadde kjøpt billett!

 2. A.P. Ril Snarr sier:

  Jada, moro. Eller?

 3. Marius Asp sier:

  Nei, egentlig ikke. Men det kan se ut som om Questlove gikk på den:
  https://twitter.com/questlove

 4. Elise sier:

  Haha. Det var eigentleg litt morosamt.

 5. Black Sevin sier:

  Hehe. Hører Michael Jackson skal puste liv i Kings of Convenience også

 6. [...] Zeppelins mye omtalte gjenforeningskonsert, ble etter en rekke uttalelser og utsettelser lagt på is i fjor vinter. Men nå dukker sjeldne klipp opp fra glemselen. Tre [...]

 7. Anonym sier:

  Hva i all verden er det du driver med, Marius Asp?

  Ikke nok med at han mangler evnen til kritisk tenkning i det han rått sluker disse tåpelige ryktene, han presterer kunststykket det er å formidle på fem smale linjer at han verken har snøring på musikkhistorie eller selvrespekten til å gjøre noe med det.

  Sangene du så «tilfeldig» ramser opp er de fire første sporene fra 4 i kronologisk rekkefølge. Ikke bare stinker det av «copy-paste», sangene er altså hentet fra et album som i følge ham selv ikke skulle spilles fra.

  Jeg ønsker å stille et spørsmål til Marius Asp:
  Sett bort i fra artikkelens karakter som et makkverk av dimensjoner – forventer du virkelig at folk ønsker å investere mer tid i det å lese en av dine artikler enn du selv har brukt på å skrive den?

  På tross av at ingen kommer til å lese dette, må det i Asps favør sies at Led Zeppelin er et av mine ømme punkt.

 8. Marius Asp sier:

  Hei der, Sinna-Guri. Kanskje du burde sjekke datoen denne notisen ble publisert? Så synes jeg du skal gå en lang tur i skogen, nyte noen dype drag med luft og bare føle på stillheten.

 9. Anette sier:

  Hahah, stemmer for at alle stiller seg i ring rundt anonyme Sinna-Guri, peker og ler. Lenge.

 10. Sven sier:

  hehehehe

Legg igjen en kommentar