"Ey, Nas, hva er det som skjer der oppe?" Damian Marley skjønner at det er noe snusk på gang under konserten deres på Hove. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)

Biologisk angrep på Hove?

Vi som trodde hosten etter Hove skyldtes et hardt liv på festival, må visst tro om igjen.

Skrevet av:
Publisert 17:04 13 juli, 2010

«Rett før Damian Marley og Nas gikk på scenen dukket det opp et fly som åpnet ventilene i et par minutter over Hove-festivalen før det fløy videre.

En skyfri himmel med klare langtidsutsikter ble fullstendig overskyet som følge av værmodifikasjon og militære skyer. Hvis noen har vært på Hove og kommet hjem med en “hoste” så kan du være utsatt for et kjemisk og biologisk angrep.»

Dette skriver nettstedet Nyhetsspeilet.no i en sak som i skrivende stund har fått over 200 kommentarer. De hevder altså at folk på Hove ble utsatt for et biologisk/kjemisk angrep en av dagene, og har tilogmed flust med bildemateriale; nemlig av tynne, hvite skyer på den blå sørlandshimmelen.

Og det er jo greit å vite, også for oss i Lydverket. Vi trodde nemlig at det høye antallet slitne og hostende redaksjonsmedlemmer etter festivalen skyldtes vanlige festivalfaktorer som kjederøyking, lange netter, høy konsertfrekvens, hyppige diskusjoner, synging, vræling, iskald aircondition på et overfylt arbeidsrom, systematisk nedbryting av immunforsvar gjennom dårlig kosthold, lite søvn og mye alkohol eller den deilige festivalspesialiteten urinstøv. Men den gang ei, skal vi tro Nyhetsspeilet. Og det må vi vel?

Den gode nyheten må jo være at vi kan nyte festivaler som Oslo Live, Slottsfjell og Øya hele sommeren uten å bekymre oss et sekund for hva det gjør med helsa – det er det tydeligvis andre som styrer for oss.

Nyhetsspeilet.no er et nettsted som i følge sine egne sider «publiserer informasjon om nye paradigmer og informere om aktuelle saker fra nye vinkler, samt om saker andre ikke nevner. Videre setter Nyhetsspeilet.no aktuelle saker inn i et større perspektiv enn det som er vanlig.» Vi tenker at den lange, fine beskrivelsen der kunne vært byttet ut med det langt kortere «koker sammen konspirasjonsteorier» – men vi får vel bare bøye oss i (urin)støvet her.

Man må jo tross alt stole på et nettsted som mener at Kingsize.no har som mål å «drepe hiphop og villede ungdom».

Psst; Vår (hostende) anmelder Marius Asp var på konserten, men syntes ikke den var spesielt bra. Les anmeldelsen «Flagg på halv stang» her!

Tags: , , , , , ,

Del "Biologisk angrep på Hove?"
 

27 kommentarer på “Biologisk angrep på Hove?”

 1. Og det er jo greit å vite, også for oss i Lydverket. Vi trodde nemlig at det høye antallet slitne og hostende redaksjonsmedlemmer etter festivalen skyldtes vanlige festivalfaktorer som kjederøyking, lange netter, høy konsertfrekvens, hyppige diskusjoner, synging, vræling, iskald aircondition på et overfylt arbeidsrom, systematisk nedbryting av immunforsvar gjennom dårlig kosthold, lite søvn og mye alkohol eller den deilige festivalspesialiteten urinstøv. Menden gang ei, skal vi tro Nyhetsspeilet. Og det må vi vel?

  Ikke alle festet like hardt, men fikk fortsatt stygg hoste og kvalme.

  Trine:

  «Ey, Nas, hva er det som skjer der oppe?» Damian Marley skjønner at det er noe snusk på gang under konserten deres på Hove. (Foto: Kim Erlandsen, NRK P3)»

  Er dette sant? Kommenterte Damian Marley «flyaktiviteten» på scenen?

  NAS OG MARLEY er de to siste profetene vi har… De kommer til å bli drept før eller senere om Damian går i far sine spor eller NAS plukker opp der Tupac ble drept. Killuminati!

  • thea sier:

   hahahaha, ironi! ever heard of? vedder begge nyrene mine på at denne artikkelen er ironisk ment, og egentlig gjør narr av dere sinnsyke og paranoide konspirasjonsteoretikere og holocaust-fornektere på nyhetsspeilet fra ende til annen. synd dere ikke forstår det.
   spesielt deg armin som utgir deg for å være så fryktelig belest (selv om du overhodet ikke har noen utdanning). Du satt vel under en bro å røyket hasj da kapittelet om ironi og satire ble gjennomgått i norsken på videregående? eller gikk du noen gang på videregående? neppe.
   enig i at mye i verden ikke er slik den burde være, og at det er mye vi ikke vet. men du, du er bare gal.
   innimellom går jeg inn på nyhetsspeilet for å få meg en god latter. takk for det
   hilsen NTNUstudent

   • Silje KT sier:

    Klart det er ironi!

    Hvis du er NTNU student kan du kanskje opplyse om hva nettavisen deres skrev om «svalbardspiralen»…?
    Jeg vet ikke hvor opplyste dere er i forhold til den tekniske utviklingen men det er nå ganske mye som har blitt dysset ned av både oppfinnelser og annet i forhold til hvor vi er i dag og hva som foregår. HAARP er ikke så far-fetched som du later til å tro, – du som skal være så oppegående… Google litt på hva forskningsinstitusjoner over andre deler av verden skriver så vil du tydligvis bli overrasket.

    forøvrig kan du kanskje forsøke finne noen linker mellom Donald Rumsfeldt, Project Pegasus og noe som kalles for en Chronovisor.
    Smartingen!

 2. morten sier:

  armin, du er gal. snap out of it.

  • Ja, noe annet hadde vært sinnsykt i en verden som ikke er normal, Morten..

   http://www.regjeringen.no/nb/sok.html?quicksearch=geoengineering

   • vegar sier:

    Hvor mange ganger skal du bli fortalt at geoengineering IKKE er det samme som du tror chemtrails er??

    • Silje KT sier:

     NOU 2009: 16

     Globale miljøutfordringer – norsk politikk
     Bla i dokumentet: | Dokumentets forside
     10.5 Siste-utvei-teknologier
     Som alternativ til å redusere utslippene av klimagasser finnes det forslag om å ta i bruk teknologier som kan styre utviklingen av global atmosfæretemperatur uavhengig av utslippene av klimagasser. Disse teknologiene omfatter både reduksjon av klimagassinnholdet i atmosfæren og reduksjon av solinnstrålingen til jorda, og omtales gjerne som siste-utvei-teknologier. Eksempler er gjødsling av havet med jernsulfid for å akkumulere karbon i phytoplankton, økning av karbonbindingen i biomasse gjennom treplanting og utvidelse av skogarealer, fangst av CO2 direkte fra luft («direct air capture»), og tilføring av aerosoler eller partikler i atmosfæren for å redusere solinnstrålingen («geoengineering»).
     Med geoengineering kan temperaturstigningen begrenses selv om konsentrasjonen av CO2 -ekvivalenter i atmosfæren fortsetter å øke. Geo engineering har den fordel at det tilsynelatende er billig, kanskje så billig at det kan svare seg for en nasjon å gjennomføre geoengineering alene (se Barrett, 2008 og Victor, 2008). Dermed kan man komme i en situasjon hvor verden ikke lenger er avhengig av å få til en internasjonal avtale om å begrense utslippene for å unngå global oppvarming. På den annen side kan geoengineering medføre mange andre miljøulemper som også vil ramme andre nasjoner enn de nasjonene som ev. iverksetter tiltakene. Det er derfor behov for å diskutere internasjonalt rammeverk for geoengineering.
     Direct aircapture er i dag en dyrere, men antagelig mindre betenkelig, siste-utvei-teknologi. Direct aircapture betyr simpelthen at man fjerner CO2 fra atmosfæren direkte, uavhengig av utslippskildene, og siden lagrer denne enten i bakken som ved karbonfangst og lagring eller bundet til organisk materiale. Igjen er det tenkelig at direct aircapture kan bli så billig at et fåtall nasjoner kan gå sammen å begrense konsentrasjonen av CO2 i atmosfæren uavhengig av om det oppnås enighet om en internasjonal avtale som begrenser utslippene fra bl.a. bruk av fossilt brennstoff.
     Det kan være kontroversielt hvorvidt myndighetene skal subsidiere forskning på slike teknologier. Dersom man ikke oppnår enighet om en internasjonal klimaavtale som reduserer de globale utslippene, vil tilgjengeligheten til siste-utvei-teknologier kunne være avgjørende for å unngå alvorlige effekter av klimaendringer. På den annen side kan tilgjengeligheten til slike teknologier redusere sannsynligheten for at vi får en effektiv, global klimaavtale om utslippsreduksjoner.
     Det synes riktig å prioritere forskning på teknologier som forhindrer eller reduserer utslipp av klimagasser. Slik forskning omfatter metoder for å øke energieffektiviteten i prosesser og hos sluttbruker, videreutvikling av energiformer som ikke baserer seg på fossilt brennstoff og fangst av CO2 fra store, konsentrerte kilder. For CO2 -fangst vil dette først og fremst omfatte utslipp fra store punktkilder som kraftverk, sementindustri, petroleumsutvinning, stålverk og raffinerier. Geoengineering og direct air capture innebærer stor usikkerhet med hensyn til kostnader, miljømessige bivirkninger og gjennomførbarhet i stor skala. Slike tiltak bør derfor ikke framstilles som et alternativ til tiltak for reduksjon av klimagassutslipp, men heller betraktes som mulige framtidige alternativer hvis tiltak for å redusere klimagassutslipp viser seg vanskelige å gjennomføre samtidig som uheldige klimaendringer opptrer.
     Bla i dokumentet: | Dokumentets forside

     ***, og tilføring av aerosoler eller partikler i atmosfæren for å redusere solinnstrålingen («geoengineering»).
     Med geoengineering kan temperaturstigningen begrenses selv om konsentrasjonen av CO2 -ekvivalenter i atmosfæren fortsetter å øke. Geo engineering har den fordel at det tilsynelatende er billig, kanskje så billig at det kan svare seg for en nasjon å gjennomføre geoengineering alene (se Barrett, 2008 og Victor, 2008).*
     – Vegar : tilføring av aerosoler eller partikler i atmosfæren» – hva minner det deg om? Damp som svever ut til kilomterstore skyer som fjerner solen fullstendig fra overflaten for resten av dagen??

     • Jenssen sier:

      Jeg er så lei av sånne som deg!
      Folk som «vet hemmeligheten», men ikke vil gjøre en dritt for å bevise det selv om verden angivelig står og faller på at folk får vite om dette.
      Du kunne naturligvis lære litt om hva kondensstriper er og hvordan de formes, men fakta er visst noe du ikke er komfortabel med. Du foretrekker å sitatvoldta et dokument som omhandler fremtidige, potensielle nødløsninger vi kanskje kan finne på å bruke i fremtiden dersom vi ikke klarer å stanse global oppvarming.
      Alternativt kunne du leid et fly, reist opp dit og tatt noen prøver som kan bevise for hele verden at du ikke er så steine hakke gal som du gir inntrykk av.
      Men det vil du ikke gjøre, for innerst inne tror du ikke på det. Du føler deg bare så viktig som sitter på «sannheten bak virkeligheten». Lykke til videre. Du trenger det nok. Etter dette innlegget ditt kommer garantert myndighetene til å oppsøke deg og kutte bremsekablene på bilen din. Scary stuff!

 3. maple sier:
  07. 07. 2010 klokken 08:56 (Rediger)

  FORDØMT!! Jeg og en kompis som var sammen under store deler av konserten den dagen fikk samme merkelige forkjølelse. Selv pleier jeg aldri å bli syk, så jeg tenkte med meg selv at dette måtte være en kraftig virus spredning et sted på festivalen, men glemte å se opp etter fly, selv om jeg holder øye oppe etter chemtrails sånn ellers.

  Det startet med intens håshet, der stemmen falt helt ned og man hørtes ut som satan selv når man skulle snakke. Stemmebånd, hals og lunger ble kraftig redusert i mange dager. Dette var et heavy virus. Selv etter 6 dager går jeg og hoster slim og svetter masse om natta. Kroppen er under angrep.

  Jeg føler at historiebøkene i fremtiden kommer til å skrive om “Den Stille Krigen” som er NUH! Siden de får lov å herje fritt i lufta med flyene sine og folk ikke klarer å forstå hva som skjer, så er det vel heller på tide å bli kjent med dødsengelen sin.

  • vegar sier:

   Tar du hva en anonym fyr skriver på et nettforum som en vitenskapelig, dokumentert påstand? Og selv DU skjønner vel at det han beskriver kommer fra nettopp det lydverket her skriver om?

   Hold deg til vindmøller du…eller vent. nei, stryk det»

 4. thea sier:

  hahahaha, ironi! ever heard of? vedder begge nyrene mine på at denne artikkelen er ironisk ment, og egentlig gjør narr av dere sinnsyke og paranoide konspirasjonsteoretikere og holocaust-fornektere på nyhetsspeilet fra ende til annen. synd dere ikke forstår det.
  spesielt deg armin som utgir deg for å være så fryktelig belest (selv om du overhodet ikke har noen utdanning). Du satt vel under en bro å røyket hasj da kapittelet om ironi og satire ble gjennomgått i norsken på videregående? eller gikk du noen gang på videregående? neppe.
  enig i at mye i verden ikke er slik den burde være, og at det er mye vi ikke vet. men du, du er bare gal.
  innimellom går jeg inn på nyhetsspeilet for å få meg en god latter. takk for det
  hilsen NTNUstudent

  • Så mye hat unge dame, det kan ikke være lett å takle dagen, pust kjære venn, livet er ment for å være vakkert, la meg være, og finn roen i din sjel.

   • vegar sier:

    Vi lar alle deg være, men derimot synes vi det er viktig å ikke la PÅSTANDENE dine være i fred. Det er noe helt annet.

    Dog, forventer vi ikke at du skal skjønne dette.

 5. [...] Deler av scenene ble spilt inn i Rendlesham Forest sør i England, som er assosiert med The Rendlesham Forest incident, hvor en rekke uoppklarte lysobservasjoner og UFO-landinger har blitt rapportert. Dette burde med andre ord være mat for Nyhetsspeilet. [...]

 6. RR sier:

  Artisten har alltid vært ett par skritt foran journalistene, realize bitchez!

 7. Vilhelm sier:

  Jeg tror Trine Aandahl er illuminatis løpejente.

 8. Lise D sier:

  Kom igjen!
  Se på denne, kun 1min..

  http://www.youtube.com/watch?v=FXn4tVpgeHk

 9. Petter sier:

  Så verdens regjeringer prøver å kontrollere befolkningen med kjemiske våpen som sprøytes ut fra fly? Ville det ikke da være logisk å gjøre dette mens det er overskyet så de ikke blir oppdaget? Eventuelt om natta?

  • Tony sier:

   Nei, Petter. Det er ingen som vil deg vondt. Det var kun før i tiden det fantes en elite på toppen som kun tenkte på seg selv – nå er alle snille og ønsker folkets beste.

   • Petter sier:

    Jeg ser ikke at du svarer på spørsmålet mitt?

    • Tony sier:

     Jeg forstår at du ikke har lest mye om Chemtrails på egen hånd. Chemtrails som fenomen har ingenting med å kontrollere befolkningen, forutenom å bryte ned helsen. Chemtrails ser ut til å være et virkemiddel i samkjør med andre negative elementer i samfunnet vårt, som stråling og bivirkninger av vaksiner.

     Alle ser at det er noe spesielt med chemtrailssporene etter disse flyene? Man ser at det er noe unormalt der? Du skal ha hodet ditt bra blokkert for andre impulser enn hva du tror er riktig for ikke å forstå at det er noe galt med restene disse flyene legger igjen.

     Men jo, du har rett i at det smarteste vil være å spraye på natta, noe de også gjør. Men de liker også å gni det inn på dagen, gjengir denne: http://www.youtube.com/watch?v=FXn4tVpgeHk
     Dette er vanlige kondesstriper etter et fly eller?

 10. Silje KT sier:

  Hei! Nyhetsspeilet er en vond side å bli «vant» til. Man skal lese mye merkelig før øynene detter av.
  Desverre er nok ikke alle sakene deres desinformasjon.
  Fant denne linken fra Alex Jones nylig om «chemtrails» : http://www.infowars.com/scientists-admit-chemtrails-are-creating-artificial-clouds-2/

  Saken er den at det er bekreftet at fly lager disse stripene, men ikke hvorfor og hvordan. Dette «baffels» scientists..

  Forøvrig synes jeg det er befriende med en webside med litt annerledes news.

  • Bjørn sier:

   Hehe, det er godt kjent at fly lager slike striper, og det er godt kjent hvordan de lager dem, og hvorfor disse stripene dannes.

   Se http://no.wikipedia.org/wiki/Kondensstriper

   • Silje KT sier:

    Da var jo noe av poenget at dette ikke er kondensstriper…
    Vi kjenner alle til kondensstriper, men ikke kondensstriper som skylegger en ellers knallblå himmel i løpet av noen timer.
    Anbefaler at du leser artikkelen fra alex jones.

    Forøvrig behøver det ikke være noen «elititstisk plan» om å «skade mennesker», men en infam plan for å svekke menneskers dømmeevne, kritiske sans og energi. Hvem orker kjempe hvis man er syk? Lettere å akseptere da..

    Ikke veit jeg – men det er nå et faktum at dette IKKE er VANN!

    • Jenssen sier:

     Alex Jones er en skadet mann som hopper på enhver halvgod forsker for å få publisitet. Det finnes ikke en eneste rapport fra uavhengige/troverdige forskere som har funnet noe annet enn vann og avgasser fra flyturbinene. Altså finner det ingen grunn til å tro at dette «IKKE er VANN»!

     Jeg foreslår at du setter deg inn i hvordan kondesstriper oppfører seg så høyt oppe og hvorfor de bruker så lang tid på å spre seg og løse seg opp. Om ikke «chemtrails»-ene dine har sløvet deg for mye ned da!

     • Tony sier:

      Du har helt rett i at Alex Jones er en klovn, han er faktisk styrt av de samme menneskene som står bak Chemtrails, så hans ord inneholder minimalt med det man trenger for å forstå dette.

 11. RR sier:

  Og denne produksjonen:

  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/46292/___What_in_the_World_are_They_Spraying_________Official/

  Nordmenn ligger som alltid etter og media her er en latterlig tragedie.

Legg igjen en kommentar