Apropos Michael Jackson og Akon…

Som nevnt under, så har første smakebit fra nytt Michael Jackson-album lekket ut. Og mens de mest hardbarka MJ-fansene diskuterer om samarbeidet med Akon er en bra ting eller ei, kan du sjekke ut hvordan Akon selv opplevde samarbeidet med Jackson. For da vi traff Akon tidligere i år, svevde han høyt på suksessen med […]

Skrevet av:
Publisert 14:04 2 juli, 2008

Michael Jackson, nesten plateklar? (foto: SonyBMG Music)Akon er fornøyd med å jobbe med MJ (foto: Universal Music)

Som nevnt under, så har første smakebit fra nytt Michael Jackson-album lekket ut. Og mens de mest hardbarka MJ-fansene diskuterer om samarbeidet med Akon er en bra ting eller ei, kan du sjekke ut hvordan Akon selv opplevde samarbeidet med Jackson.

For da vi traff Akon tidligere i år, svevde han høyt på suksessen med «Wanna Be Startin’ Something» og avslørte at han er godt involvert i flere aspekter av Michael Jackson-plata som forventes å komme i løpet av året.

Tags: , , ,

Del "Apropos Michael Jackson og Akon…"
 

6 kommentarer på “Apropos Michael Jackson og Akon…”

 1. stine sier:

  Michael Jackson vil altid være best!
  at folk kan dømme han av ting de leser i aviser +++ er ufattelig.
  visst folk virkelig hadde brydd seg om rettsaken i 2005 hadde de gjort mye research om den før de uttaler seg stygt om han og sier han er skyldig. Pga ting de leser, tror de han er skyldig. Og pga hans utseende. Hva sier egentlig det om DEN personen som sier sånt?
  Vi har vel en viss tanke på det.

 2. Tobias sier:

  Gleder meg sykt til det albumet kommer! Michael Jackson er fantastisk. Har aldri opplevd han live så jeg håper det blir en turné og at jeg får med meg ett av showene.

  King of Pop!

 3. Monica sier:

  når MJJ kommer med ny plate blir jeg KJEMPE HAPPY. Michael Jackson er best, ingen protest!
  Helsing King og POP fan

 4. meg sier:

  han er sikkerlig kul! men det er de begge! elsker musikker deres <3
  det er bra at de sammarbeider, da blir det jo dobbelt så bra som det vanlig vis er :D
  stor klem fra en vill fans

 5. meg sier:

  :D :D:D:D:D han er kul :) :D :D

 6. [...] Lydverket møtte Akon tidleg i 2008, då han og Jackson akkurat hadde samarbeida om materiale til albumet Jackson hadde planlagt å gje ut før sin død i 2009. Då fortalte han at det var ei uverkeleg oppleving å bli involvert i arbeidet til sjølvaste kongen av pop: [...]

Legg igjen en kommentar