Apropos humøret til Josh Homme

Og uten sammenligning med Norwegian Wood-konserten forøvrig: Josh Homme har vært i dårlig humør før, han. Da Queens Of The Stone Age spilte på Rock Am Ring i 2001, gjorde bandet en ræva konsert. Da en fra publikum påpekte dette, fikk han juling. Av krykken til Josh. Jeg intervjuet Josh Homme på Hove i fjor, […]

Skrevet av:
Publisert 11:14 17 juni, 2008

Skal han slå meg i hodet med en sko, mon tro? Lydverket vs. Josh Homme (foto: Thomas Søbstad)

Og uten sammenligning med Norwegian Wood-konserten forøvrig: Josh Homme har vært i dårlig humør før, han. Da Queens Of The Stone Age spilte på Rock Am Ring i 2001, gjorde bandet en ræva konsert. Da en fra publikum påpekte dette, fikk han juling. Av krykken til Josh.

Jeg intervjuet Josh Homme på Hove i fjor, og da røpet han at han fikk seg en tatovering etter skandalekonserten. Freitag 4.15, står det på tattisen til Homme. For å minne ham på å slutte med denslags tull.

Hva er det med Queens Of The Stone Age og fredager? Og vil jyplingen som ødela humøret til Josh på Norwegian Wood fredag få seg en tatovering, sånn at han slutter å kaste ting på matforgiftede vokalister? Og hva er det med Norwegian Wood og duster som kaster ting på scenen? Er temmelig sikker på at David Bowie fortsatt er rimelig sur når det gjelder en viss kjærlighet på pinne..

David Bowie på Norwegian Wood, stakkars

Her forteller Josh Homme selv om presset han føler som frontfigur, og om den skjebnesvangre fredagen på Rock Am Ring i 2001. Blant annet:

Tags: , , , , ,

Del "Apropos humøret til Josh Homme"

Legg igjen en kommentar