Annies nye singel treffer nettet. Og musikerkjærester.

Har du vært forelsket i en musiker, men skammet deg over låtene din utkårede har presset ut av seg? Det er det mulig Annie har, skal vi tro bergensjentas nye singel. Hør låta her.  »I Dont Like Your Band» er det første bekreftede sporet fraAnnies vanskelige andrealbum som slippes 17.november. Sporet er definivt et klassisk Annie-spor, […]

Skrevet av:
Publisert 16:39 14 oktober, 2009
aniniee-484x322

Foto: Myspace.com

Har du vært forelsket i en musiker, men skammet deg over låtene din utkårede har presset ut av seg? Det er det mulig Annie har, skal vi tro bergensjentas nye singel. Hør låta her.

 »I Dont Like Your Band» er det første bekreftede sporet fraAnnies vanskelige andrealbum som slippes 17.november. Sporet er definivt et klassisk Annie-spor, med fraseringene intakt og et dansbart synthbasert lydbilde. En ny «Bubblegum»? Eller enda en Annie-låt som ikke lever opp til forventningene?Vi anbefaler at du trykker på linken over og bedømmer selv! Hvis du har musikerkjæreste er det stor sannsynlighet for at tekstlinjer som  »The stuff you play, it sounds so passè» og «Don’t get me wrong, I like you but i I don’t like your band«  gir en viss resonans i deg, uansett. 

Da Pitchfork  nylig publiserte sin oversikt over de 500 beste låtene fra 2000-tallet, kom “Heartbeat” helt opp på 17. plass, men alt har likevel ikke vært fryd og gammen for Annie i 2009. Tidligere i år ble det kjent at Island Records ikke kom til å jobbe videre med Annie, og nå viser det seg altså at det ender med at Smalltown Supersound står bak den kommende utgivelsen.

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Annies nye singel treffer nettet. Og musikerkjærester."

Legg igjen en kommentar