En prosent av tiårets beste album er fra Bergen

To Bergensartister har laget to av 2000-tallets 200 beste album. Det innflytelsesrike nettstedet Pitchfork spyr ut slutten-på-tiåretlister som om enden var nær om dagen. Og på sin liste over de 200 beste albumene fra det siste tiåret har Annies Anniemal fått 167.-plassen, mens Erlend Øyes DJ Kicks har landet på 148. plass. Øverst på listen […]

Skrevet av:
Publisert 16:41 2 oktober, 2009

annieoye

To Bergensartister har laget to av 2000-tallets 200 beste album. Det innflytelsesrike nettstedet Pitchfork spyr ut slutten-på-tiåretlister som om enden var nær om dagen. Og på sin liste over de 200 beste albumene fra det siste tiåret har Annies Anniemal fått 167.-plassen, mens Erlend Øyes DJ Kicks har landet på 148. plass.

Øverst på listen som Pitchfork publiserte i dag troner Radiohead’s Kid A fra 2000.

Annie er forøvrig en gjenganger på Pitchfork-lister. Da nettstedets ansatte nylig publiserte sin oversikt over de 500 beste låtene fra 2000-tallet, kom «Heartbeat» helt opp på 17. plass.

Senere denne måneden kommer endelig nytt album fra Annie. Don’t Stop gis ut 27. oktober av plateselskapet Smalltown Supersound. Erlend Øye er høyaktuell om dagen med Kings of Convenience.

Tags: , ,

Del "En prosent av tiårets beste album er fra Bergen"
 

2 kommentarer på “En prosent av tiårets beste album er fra Bergen”

  1. Marius Asp sier:

    Hmmm. DJ Kicks, altså? Hmmm.

  2. Øyvind sier:

    Morsomt at dere sier at Pitchfork spyr ut lister for tiden, jeg tror det er rette ordet. :) Jeg savner mange populære låter på listene deres.

Legg igjen en kommentar