Anarchy in Tromsø?

Udødelige legender eller has-beens? Det får Tromsøværinger vurdere når de som eneste by (enn så lenge) får besøk av Sex Pistols anno 2008 under årets Døgnvillfestival i august. Ikke før arrangørene av den relativt ferske Tromsøfestivalen annonserte at jålegangsteren 50 Cent skal spille i Nordens Paris, så følger de opp bookingen med Johnny Rotten og […]

Skrevet av:
Publisert 6:00 4 juni, 2008

Sex Pistols. Foto: Promo

Udødelige legender eller has-beens? Det får Tromsøværinger vurdere når de som eneste by (enn så lenge) får besøk av Sex Pistols anno 2008 under årets Døgnvillfestival i august.


Ikke før arrangørene av den relativt ferske Tromsøfestivalen annonserte at jålegangsteren 50 Cent skal spille i Nordens Paris, så følger de opp bookingen med Johnny Rotten og co. I utgangspunktet var ikke Norge inkudert i Sex Pistols’ gjenforeningsturné, men nå svinger de altså innom Valhall Stadion.

- Det er ikke en festival i verden som kan takke nei til Sex Pistols. Dette er et av de mest innflytelsesrike banda i musikkhistorien, sier arrangør Pål Jacobsen om bookingen.

Og hva skjer hvis Fiddy og Rotten støter på hverande i en midnattssolfyllt bakgate i Tromsø?

- Det blir vel omtrent et like stort kulturkrasj som når Jay-Z går på Dimmu Borgir, mener Jacobsen.

Historiens andre Døgnvillfestival går ned i Tromsø 29. og 30. august, hvor det også blir en mulighet til å se Travis, Kaizers Orchestra, MadCon og Knutsen og Ludvigsen. På en mindre scene har Jacobsen og co. kalt inn til en 80-tallsorgie i form av Limahl og Samantha Fox… Da er det vel ingen grunn til å spare på flashback’ene:

[youtube lZSbkYjQer8&feature=related]

[youtube 3khTntOxX-k]

Tags: , , , ,

Del "Anarchy in Tromsø?"

Legg igjen en kommentar