Elendig gjenforeningsturne del XVII

Knappe tiåret etter at de engang så vitale Sex Pistols ble flasket av scenen på Roskilde (og knappe tredve år etter at de var sånn tålelig bra) prøver de seg med en ny gjenforeningsturné, og ny DVD. Den såkalte gjenforeningsturneen går innom Sverige og Finland, men holder seg heldigvis langt utenfor de norske landegrensene. «Dermed […]

Skrevet av:
Publisert 18:00 1 juni, 2008

sexpistolsl_468x310.jpg

Knappe tiåret etter at de engang så vitale Sex Pistols ble flasket av scenen på Roskilde (og knappe tredve år etter at de var sånn tålelig bra) prøver de seg med en ny gjenforeningsturné, og ny DVD.

Den såkalte gjenforeningsturneen går innom Sverige og Finland, men holder seg heldigvis langt utenfor de norske landegrensene.

«Dermed blir det sannsynligvis ingen reprise av de legendariske konsertene bandet holdt på Penguin Club i Oslo og i Trondheim i 1977 i denne omgang» skriver Dagbladet i noe som virker å være en fullt ut seriøs artikkel. Nuvel.

I tillegg til en pinlig konsertturné gir det altfor gamle bandet ut DVD-en «There’ll Always Be an England», som kommer ut 30. juni. Dritten som er regissert av Julien Temple, inneholder 16 livespor fra den siste av bandets «reunionturneer». Fuck kapitalismen og sånn.


Her kan du se et utrolig dårlig av opptak av Johnny Rotton ta imot en skur av øl-flasker på Roskildefestivalen:

[youtube ryp5f5dPjcs&feature=related]

Tags: , , , ,

Del "Elendig gjenforeningsturne del XVII"
 

2 kommentarer på “Elendig gjenforeningsturne del XVII”

  1. Tromsø-pønker sier:

    Dæm høres jo ut som et Oi-band fra åttitallet :-) sikkert artig førr ungan.
    heller go gammel pønk fra U.K enn å måtte høre på kjedelig crustpønk.
    oi!

  2. [...] Elendig gjenforeningsturne del XVII [...]

Legg igjen en kommentar