7 minutter musikkhistorie med Petter Baarli

Da Lydverket skulle lage innslag om Backstreet Girls‘ 25-årsjubileum (se video i bunnen av posten), ble vi invitert hjem til  gitarist og låtskriver i bandet, Petter Baarli. Vel innenfor dørstokken fant vi en frisk og opplagt Baarli, som tok oss med på en omvisning i det som vanligvis kalles stue – men som best beskrives […]

Skrevet av:
Publisert 10:30 30 mai, 2009


Da Lydverket skulle lage innslag om Backstreet Girls‘ 25-årsjubileum (se video i bunnen av posten), ble vi invitert hjem til  gitarist og låtskriver i bandet, Petter Baarli.

Vel innenfor dørstokken fant vi en frisk og opplagt Baarli, som tok oss med på en omvisning i det som vanligvis kalles stue – men som best beskrives som et rockemuseum. Denne omvisningen resulterte i dogumentaren «Petter Baarlis gitarer» (videoen over), der han forteller engasjert om møter med rockehelter som Angus Young, Angry Anderson, Johnny Thunders, Chris Spedding og Honest John Plain.

Men som tittelen indikerer, viser han også fram noen av sine desiderte favorittgitarer i beste Nigel Tufnel-stil. Sett deg ned og absorber 7 og et halvt minutt med norsk musikkhistorie.

Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Del "7 minutter musikkhistorie med Petter Baarli"
 

2 kommentarer på “7 minutter musikkhistorie med Petter Baarli”

  1. B BOOGIE sier:

    Vannvittig bra!!! :-)

  2. [youtube At887GsraAQ&feature=related]

Legg igjen en kommentar