50 Cent-livvakt angrep danske fotografer

50 Cents livvakt gikk amok i København. Se video her!

Skrevet av:
Publisert 11:10 15 mars, 2010

 Fiftybilde-484x322

Fredag kveld gjestet 50 Cent Oslo. Lørdag gikk en av livvaktene hans amok utenfor et dansk hotell.

 Fredag kveld fylte rap-artisten 50 Cent Sentrum Scene i Oslo til bristepunktet og leverte en gjennført konsert som Lydverket gav strålende omtale. Deretter dro artisten til København for å spille en utsolgt konsert også der. Men det var ikke det musikalske som endte med å bli fokus da rapstjernen, med 40 personers følge, inntok den danske hovedstaden. 

Paparazzi-fotografene som ventet på 50 Cent utenfor hotel Sankt Petri fikk nemlig et lite hyggelig møte med en av superstjernens hissige livvakter. Først krevde livakten at fotgrafene fjernet seg. Fotografene svarte at de hadde lov til å stå der, i og med at fortauet utenfor var et offentlig sted og etter en ordveksling nektet de å flytte seg. Dermed gikk livvakten fysisk til angrep på fotografene, samtidig som han truet med å knuse kameraene deres.

Under opptrinnet ringte en av fotografene politiet, samtidig som den hissige livvakten løp etter en annen pressefotograf utenfor hotellet. Til slutt endte livvakten opp med å få tak i kameraet, etter å ha tatt seg inn i bilen til fotografen. Pressefotografen skal senere ha fått tilbake kameraet sitt, som da var slettet for alle bilder. Han skal også ha hatt tydelig merker på halsen etter å ha blitt holdt i et kvelertak av livvakten.

Da politiet ankom åstedet, ble livvakten arrestert og senere siktet for vold, melder danske Ekstra Bladet.

Her kan du se video av episoden.

Et par uker tilbake gjestet den amerikanske RnB-artisten Ne-Yo Oslo.  På etterfesten etter den utsolgte konserten kom en ryddegutt i klammeri med en i crewet til Ne-Yo.  Ryddegutten ble slått midt i ansiktet med knyttet neve og episoden utviklet seg da en i crewet til artisten kom seg inn på utestedet kjøkken og hentet en kniv som han truet flere gjester med før en uidentifisert gjest fikk roet vedkommende. Også det opptrinnet ble politianmeldt.

 

Tags: , , , , , , , , ,

Del "50 Cent-livvakt angrep danske fotografer"
 

2 kommentarer på “50 Cent-livvakt angrep danske fotografer”

  1. paff sier:

    Nja, at de bare sto der og påpekte at fortauet var offentlig plass er vel en sannhet med visse modifikasjoner når en ser på videoen. Jeg regner med han hadde uttrykt at han ikke ønsket å bli filmet, og når videofotografen da skrur på lyset å stikker det opp i trynet hans er det jo ren provokasjon. men de fikk jo akkurat det de ville ha, pluss at den stakkars fotografen også fikk knipset noen bilder under «flukten».

  2. Bjørn Seppola sier:

    Er det ikke på tide å begynne å stille krav til disse negrene som kommer og lager kvalm. Hver jævla gang det er noen yo-yo folk på turné lager de helvete.

    Altså… de er pengesluk entertainment for demente kids som kynisk utnyttes av en musikkindustri som selger av å skape illusjoner og hype til småunger uten livserfaring. Ikke noe mere! De kan jo faen ikke lage musikk engang. Men det er ikke poenget! Image, myte og hype selger mere. Tragisk! På tide å vise disse folka at selv om de blir pissa opp etter ryggen av plateselskaper som tjener trillioner på at dumme kids ser opp til dem fordi de er «gangstas» og de drar cola og PCP døgnet rundt så er de ikke håndhevet over loven.

    Jeg foreslår en intensiv «jakt» på hiphopmusikere fra USA med oppblåst dop-ego. Slå til med total-razzia og straff dem med millionbøter og utestengelse fra EU i åresvis! Millioner går tapt og plateselskapene gir dem opp. Singaleffekten er klar for kommende degenererte musikanter: Oppfør deg!

Legg igjen en kommentar