Ladet opp med krokodille

Hei rallyvenner.

NRK er på plass i Australia og i kveld har vi vært ute og spist middag med tre av verdens beste rallyførere.
Og vi spiste peking and og krokodille….

VI har vært på indisk restaurant med brødrene Solberg, kartleser Cato Menkerud, Subaru-importør Nils-Petter Gill og østerrikske Manfred Stohl. Menyen var svært variabel og jeg ble minst like imponert over Solberg-brødrenes matvaner som føreregenskaper. Og det vi andre ikke greide å spise opp klarte storebror Solberg elegant å få ned i sin veltrente mave som bare blir mindre og mindre.
Stemningen rundt bordet var meget lun og fin to dager før det braker løs på Australias vestkyst. Brødrene Brothers snakket mest om dagens noter etter gjennomkjøringa, men også en god del om mat.
Petter virket i bedre humør enn på lenge og påstår at Subaru-teamet nå kommer med litt nytt også til denne VM-runden.

Ellers diskuterte vi selvfølgelig Rally Norway og de planlagte fartsprøvene der oppe. Både Henning og Petter gleder seg stort til VM på hjemmebane og jeg tror de norske rallyentusiastene har mye å glede seg til de neste årene.
Det er 25 varmegrader i Perth, men spådd grusomt vær her nede onsdag og torsdag. Strormen som nå herjer deler av Kina er ventet mot vestkysten av Australia i slutten av uka, men dårlig vær er nok bare bra for Petter.
NRK kjørte selv gjennom tre prøver i dag og det var utrolig morsomt. Da skulle jeg gjerne ha betalt mye for å byttet ut min Ford Mondeo med en rallybil. Vi tok det forsiktig, men fikk god innsikt i hva som venter førerne. Bare Rally Finland er raskere enn årets utgave av Rally Finland.

Skriv gjerne til oss og jeg skal ta opp spørsmål med Solberg-gutta så fort som mulig.
Vi snakkes.
Mvh
Morten Stenberg

Avsender: Morten Stenberg

Dette innlegget ble publisert i epost. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *