Torgeir Micaelsen – hobbysyklisten

Hva skal man si? Mannen har meget pene øyne ihvertfall. Også er han sporty, og opptatt av barn, og i tillegg er han morsom? Hva mer kan man se etter?

Men det er vel bare hvis man skulle sett på personligheten, og hadde det vært ut ifra hvem som har de penest øynene, så hadde Torgeir Eikstad Micaelsen fått min stemme. Lett!

Torgeir har tidligere gått ut i media og ettersøkt flere politikere på facebook. Hans overordnende – Jens Stoltenberg meldte seg inn i nettsamfunnet, og etter to uker hadde han over 10 000 følgere/venner/fans. (Sjekket Jens nå faktisk, og han har den nette sum av 38 638 tilhengere.) Micaelsen tenkte at Stoltenberg kunne bli litt mer som den britiske statsministeren, som bruker facebook som en demokratisk portal – hvor borgerne kan legge inn spørsmål og forslag.  Høres ut som en god idé, spør du meg!

 

Kom over en fantastisk video som Buskerud Arbeiderpartis stortingskandidater har lagt ut. Hysterisk! (Og Micaelsen – jeg tror du har noe å lære Martin Kolberg om litt ymse internett)

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/6rTemP70Qvg" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Watch, and enjoy 🙂

Dette innlegget ble publisert i Susanne. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *