Hissigproppen!

Igår, mandag, var Lundteigen på valgutspørring i NRK. Og for en glede for meg som blogger! Det hele startet rolig og ting gikk veldig pent for seg, men etterhvert så kom hissigproppen Per Olaf frem..

Og for en type! Jeg har jo lest endel om han, og var jo forberedt på hvordan han kunne være, men jeg satt og var redd for at mannen fikk hjerteinfarkt i studio. Jeg kan levende forestille meg en stor, dunkende blodåre komme frem i pannen hans, og at øynene lyser ild.  Under hver valgutspørring skriver jeg alltid notater for å huske viktige ting som blir sagt, og jeg har faktisk skrevet; og dette er ordrett: En meget hissig mann. Må vel snart roe seg litt, ellers får han vel hjerteinfarkt i studio.

Bjørn Nybro Nilsen, som er fast valgutspørrer og har jobbet med dette i mange herrens år, er alltid den som stiller gjennomtenkte og gode spørsmål som det ligger mye arbeid bak. Og jammen meg, Per Olaf Lundteigen begynte å kritisere han? Her er et forslag til deg, Lundteigen. Slutt å prate om hva programlederen(som du kalte han) bør gjøre, men heller fokuser på deg og din politikk.

Og som et lite tips til deg som f.eks liker Lundteigen, men ikke Jens Stoltenberg – som Per Olaf sa selv: «En stemme til meg og SP, er en stemme til Jens og Ap».

I tillegg så er det noe jeg er ekstremt uenig med SP om, og det er rovdyrene. Jeg er for ulv! La ulven leve, og du vet hva man sier Per Olaf Lundteigen – politiker og bonde? Ekte mannfolk skyter ikke ulv. Så, be a man, og la ulven leve.

 

Se på den pene ulven!

Dette innlegget ble publisert i Susanne. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *