Skandaløst, Knudsen!!!!

Ulf Erik Knudsen (FrP) var på valgutspørring på NRK Østafjells igår. Og fra starten av så virket alt han svarte som bare vissvass. Joda, han fikk jo frem noen poenger som at at FrP er en pådriver for bedre veier i landet (R7, R23 og at 134 skal bli 4felts), og at i Buskerud har det blitt flere som tar høyere utdanning (takket være både han og andre). Uansett, alle spørsmålene som ble stilt til Knudsen fikk man ikke noe særlig svar på. Alt det som kom ut fra munnen hans virket som han hadde pugget på forhånd. «Samme hva slags spørsmål jeg får, så skal jeg svare dette her».

Skandaløst. Hvor mange ganger sa han egentlig det? 4? 5? Aner ikke, klarte ikke å holde telling. Men en ting som er skandaløst Knudsen, det er at du ikke engang kjenner ditt eget partiprogram. Nina Myhre, en av studentene som spør ut Knudsen, hadde nemlig brukt litt tid på å lese partiprogrammet til Fremskrittspartiet. En ting er at man kanskje er litt vage på hva man mener om ulike ting, slik som FrP Buskerud har vært om det nye sykehuset på Gullaug (54 stemmer for, og 54 stemmer mot), men en annen ting er jo at det står regelrett motstridende i programmet?

Jo, se her nå. På ett sted i partiprogrammet står det nemlig at man kan avkorte pensjonen, mens ett annet sted står det at man ikke kan gjøre det. Så Nina spurte han ut om dette her, og man kunne høre at Knudsen ble riimelig satt ut. Kjempeartig! Han begynte å ro, og dermed var løpet kjørt for denne gang. «Er det riktig, eller er det ikke?» Nina spør igjen, og Knudsen må bare legge fra seg årene, og si «Jeg vet dessverre ikke, men det skal jeg finne ut av». Så når alle går ut av studioet, så spør han faktisk om hvilken side dette står på, slik at han får fikset det. SKANDALØST!

Og ikke bare det Knudsen, men hva kan dere tilby de som ikke er interessert i billigere avgifter på alkohol og tobakksvarer, ikke lavere skatter og billigere bensin? Joda, ifølge FrPs førstekandidat i Buskerud – så kan de tilby en god hjemmeside. Hurra. Så, for de som liker en god hjemmeside, de kan stemme FrP.

På deres hjemmeside står det noe så klokt som at : » Det er ingen som har mer greie på FrPs politikk enn Frp.» Nææh, nå tuller du eller?

Dette innlegget ble publisert i Susanne. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *