Ulf Erik Knudsen – rockern!

Ulf Erik Knudsen. Førstekandidat for FRP Buskerud er en sikker mann på stortinget fra høsten av.  Og med olajakke, joggesko og AC/DC på full guffe i bilen kan det hende at han drar med seg litt av det folkelige med på tinget.  Jeg skulle gjerne sett Jensen og Knudsen rocke på kontoret, mens Jens Stoltenberg og Erna Solberg drar en liten tango.

Knudsen er vel den rake motsetningen av Kolberg. Jeg tviler sterkt at Kolberg i det hele tatt vet hvem AC/DC er, og kan nesten garantere at han sikkert ikke har en eneste olajakke i hus. Så når Knudsen skal delta på valgutspørringen imorgen, håper jeg han dukker opp i olajakke og slitt hard rock t-skjorte.

Ulf Erik har mye humor(virker det som), men om det er det som skal til for å få folk til å stemme på seg, det er jeg mer usikker på. Humor er noe man gjerne vil ha i en god venn, ikke i en som skal styre landet (ikke for mye ihvertfall).  Og selv om han helt sikkert har mange friske kommentarer, er det ikke alltid de passer seg. Som å si at en politikermotstander (Lundteigen) muligens passer på revyscenen? Og at du liker en god fight? Sist men ikke minst – det å si : -«Det er som jeg sier. Hun klarer seg ikke i regjering uten meg.» En god fight er vel forsåvidt greit, men å like det? Er vel ingen som liker å krangle, men det er kanskje derfor du ble politiker?

Nå er jo plassen din på tinget, rimelig sikret, men jeg tror nok Siv Jensen hadde klart seg uten deg.

Dette innlegget ble publisert i Susanne. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *