Yes!

Yes. Som i den nye plata til Pet Shop Boys. Og litt yes for at danseduoen fra det store 80-tallet igjen er plateaktuelle. Heilt sidan Pet Shop Boys debuterte med West End Girls i 1984, og plata Please blei sluppet to år seinere, har duoen vert å finne der oppe, saman med dei store. Den […]

Skrevet av:
Publisert 16:02 13 januar, 2009

Yes. Som i den nye plata til Pet Shop Boys. Og litt yes for at danseduoen fra det store 80-tallet igjen er plateaktuelle.

Heilt sidan Pet Shop Boys debuterte med West End Girls i 1984, og plata Please blei sluppet to år seinere, har duoen vert å finne der oppe, saman med dei store. Den synthbaserte popmusikken er vanskelig å ikkje ha lyst å danse til. Og PSB har trylla fram hits som Rent, Suburbia, Go West og sikkert mange fleire.

No er dei igjen klare for å servere nye tonar. På plata Yes, som er ute 23. mars har danseduoen også fått med seg gitaristen Johnny Marr, som spelte saman med bl. a Morrissey i The Smiths tilbake til 80-tallet. Første singel vil bli Love etc og er tilgjengelig frå 16. mars. Sjølv beskriver dei låta som «a post-lifestyle anthem which sounds like nothing we’ve done before.» Ooooh. Vi får berre vente i spenning då!

Men først, slik ser Yes tracklisten ut:
01.Love Etc.
02. All Over the World
03. Beautiful People
04. Did You See Me Coming?
05. Vulnerable
06. More Than a Dream
07. Building a Wall
08. King of Rome
09. Pandemonium
10. The Way It Used to Be
11. Legacy

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Yes!"

Legg igjen en kommentar