Yes, it’s fucking tropical

Bloggskravla har gått en stund om spanske El Guincho, som slipper debutplaten Alegranza på nytt i neste uke (opplaget ble revet vekk på under en måned på tampen av fjoråret). Musikken har blitt beskrevet med ord som ”polyrytmikk”, ”karibisk”, ”calypsotrance” og ”snorklepop” – med andre ord midt i tidsåndens bugnende vulva – og venner av […]

Skrevet av:
Publisert 16:33 29 februar, 2008

Hot burrito: El Guincho. Foto: MySpace

Bloggskravla har gått en stund om spanske El Guincho, som slipper debutplaten Alegranza på nytt i neste uke (opplaget ble revet vekk på under en måned på tampen av fjoråret). Musikken har blitt beskrevet med ord som ”polyrytmikk”, ”karibisk”, ”calypsotrance” og ”snorklepop” – med andre ord midt i tidsåndens bugnende vulva – og venner av Animal Collective og Panda Bear har noe å glede seg til.

Pitchfork elsker den, selvsagt – vi kan ikke garantere like overstrømmende entusiasme når vi anmelder i neste uke. Vi koser oss likevel intenst med den hårreisende fengende smakebiten ”Antillas”. Putt på sombreroen, rør rundt i parasolldrinken og dans helga inn, ol’ buccaneer!

El Guincho: “Antillas”

Tags: , , , ,

Del "Yes, it’s fucking tropical"
 

1 kommentar på “Yes, it’s fucking tropical”

  1. Olé sier:

    Gladlåta si!

Legg igjen en kommentar