Yeasayer til Oslo x2

Yea! I kveld går sesongens siste Lydverket-sending på NRK1, men vi kan allerede nå avsløre en skikkelig godbit som dukker opp i neste runde: Lydverket-vennene i Yeasayer. 8. februar slipper Brooklyn-bandet sitt andre album «Odd Blood», og vi som har fått tyvlytte har trua på at 2010 kommer til å bli Yeasayers store år. Da […]

Skrevet av:
Publisert 14:39 16 desember, 2009

Ruben Gran fikk nærkontakt med Yeasayer. Nå kan det bli din tur!

Ruben Gran (t.v.) fikk nærkontakt med Yeasayer. Nå kan det bli din tur! (Foto: Beate Grøndahl/NRK)

Yea! I kveld går sesongens siste Lydverket-sending på NRK1, men vi kan allerede nå avsløre en skikkelig godbit som dukker opp i neste runde: Lydverket-vennene i Yeasayer.

8. februar slipper Brooklyn-bandet sitt andre album «Odd Blood», og vi som har fått tyvlytte har trua på at 2010 kommer til å bli Yeasayers store år. Da skulle det bare mangle at de tok turen til Norge! Og helt riktig, på bandets milelange turnéliste for neste år står Oslo og Rockefeller oppført 6.mars.

Men ikke nok med det: Fire dager før Rockefeller-opptredenen, allerede tirsdag 2. mars, kan du som befinner deg i hovedstaden få oppleve en aldri så liten intimkonsert i forbindelse med Lydverket-opptak på Internasjonalen. Det blir stas!

Senest i november var to tredeler av Yeasayer på besøk hos Ruben Gran og delte en hyggelig pratestund:

yeasayer-om-singel-osv

Ira Wolf Tuton og Chris Keating fortalte dessuten om innspillingen av «Odd Blood», som fant sted i et hus leid av trommisen til Peter Gabriel. Der lå gullplatene praktisk talt strødd utover…

yeasayer-om-trommis

Det begynner å bli en stund til Lydverket innledet sitt kjærlighetsforhold til Yeasayer. Dette intervjuet ble gjort i 2008, da bandet leverte sin første søknad om utmerkelsen «norgesvenn» med konserter på både John Dee, Hove- og Øyafestivalen:

Og her kan du både se og høre Øya-konserten fra samme år.

Følg med på nettsidene utover nyåret for info om reservasjon av billetter (som er helt gratis). I mellomtida kan du ta en titt på albumets førstesingel «Ambling Alp» (som anbefales av hyperbloggeren Kanye og kan lastes ned gratis her) og begynne å glede deg!

Tags: , , , , ,

Del "Yeasayer til Oslo x2"
 

3 kommentarer på “Yeasayer til Oslo x2”

 1. Andreas sier:

  På meg blir det 09.feb @ Williamsburg og 04. mai @ The Dise.
  Fett at de besøker Norge og! men det høres jo ut som en utrolig slitsom turneliste… Får håpe de klarer å holde koken.

 2. Kim von Klev sier:

  Legendarisk skjegg!

 3. Comatose bomber sier:

  Aldersgrense? Det er 24 år på internasjonalen.

Legg igjen en kommentar