Winehouse + Doherty = sant

Iallfall musikalsk. Dopentusiast, og Bambyshambles-frontfigur Pete Doherty avslørte i helga at han skal spille inn en låt med omtrent like skandaleombruste (og entusiastiske) Amy Winehouse til XFM radio. Den lett arrogante vokalisten fortalte videre at låta skal hete «1939 Returning» (det ble altså desverre ikke, som redaksjonen umiddelbart håpet, en cover av «Cacaine Blues» eller […]

Skrevet av:
Publisert 11:52 13 mai, 2008

pete-doherty_-amy-w_505347p.jpg

Iallfall musikalsk. Dopentusiast, og Bambyshambles-frontfigur Pete Doherty avslørte i helga at han skal spille inn en låt med omtrent like skandaleombruste (og entusiastiske) Amy Winehouse til XFM radio.

Den lett arrogante vokalisten fortalte videre at låta skal hete «1939 Returning» (det ble altså desverre ikke, som redaksjonen umiddelbart håpet, en cover av «Cacaine Blues» eller eventuelt «The Drugs Dont Work»). Duetten skal ha kommet i stand som et resultat av at Winehouse lenge har jobbet sammen med Babyshambles-gitartist Mick Whitnall, og Winehouse skal være gitarist så vel som vokalist på duett-låta.

De to medieyndlingene har delt gleder og sorger, oppturer og nedturer sammen tidligere, skal vi tro foholdsvis upålitlige medier rett .

Det råder usikkerhet rundt hvorvidt låta allerede er innspilt (som blant annet Daily Star hevder) eller om den fortsatt kun er på skissestadiet. Det lukter uansett knallhard studiosession og lav moral av samarbeidsprosjektet du sannsynligvis kommer til å høre mye om i nær framtid.

Her kan du se Winehouse intervjuet under BritAwards:

[youtube OFJm5zZHBnQ]

Her kan du se sjelevenn Dohertys første (og minst dårlige) band: The Libertines – «Stand Me Now»:

[youtube p2oTuxXjbO4]

Og her kan du høre en av de bedre låtene om sprøytenarkomani: Marianne Faithfull – «Sister Morphine»:

[youtube 4b5UtyX_ODQ]

Tags: , , , , , ,

Del "Winehouse + Doherty = sant"
 

2 kommentarer på “Winehouse + Doherty = sant”

  1. Kåre G sier:

    Jeg får mer og mer respekt for sminkører…

    Spøk til side – si hva dere vil om dophuene Doherty og Winehouse – det blir nå en del fin musikk av innimellom kulene.

  2. magne g. sier:

    winehouse stiller jo i en helt annen liga enn doherty. tydlegvis hu som mister mest dømmekraft av livsstilen ;)

Legg igjen en kommentar