Wild Beasts. Foto:Promo.

Wild Beasts. Foto:Promo.

Wild Beasts til Lydverket

Vi er svært stolte over å ha lokket britiske Wild Beasts til Lydverket. Nå deler vi ut gratisbilletter!

Skrevet av:
Publisert 12:23 2 desember, 2011

Lydverkets anmelder ga tidligere i år Wild Beasts terningkast 5 for sitt siste album Smother og kaller det ”et av årets mest forførende”. De har tidligere blitt nominert til Mercuryprisen for sine smektende indiepopperler. Nå kommer de for å spille på årets siste Lydverket, og holder en eksklusiv konsert for deg og 149 andre heldiggriser.

Tirsdag 6. desember kommer Wild Beasts til Lydverket. Du kan få billetter, helt gratis. Send en mail til lydverketpublikum@nrk.no og si ifra hvor mange billetter du trenger, og vi garanterer deg årets beste tirsdag.

Oppmøte er presis kl. 20.15, og i løpet av to korte timer får du se reportasjer, intervjuer og anmeldelser før de kommer på lufta, kost deg på bar og opplevd en eksklusiv konsert sammen med omtrent 150 andre heldiggriser. Inngang er helt gratis, og aldersgrense er 20 år.

Tags: , , ,

Del "Wild Beasts til Lydverket"
 

1 kommentar på “Wild Beasts til Lydverket”

  1. Anonym sier:

    Vil bare si at Wild Beasts er et fantastisk liveband, har sett de to ganger, forvent konsert av typen terningkast 5 eller 6, og gå for all del ikke glipp av de dagen etter på parkteateret – det er bare et spørsmål om tid før de vokser ut av denne typen små settinger

Legg igjen en kommentar