Watchmen + Faith No More = sant

Når CD-salget faller, må en prøve å gjøre noe spesielt med utgivelsene.

Skrevet av:
Publisert 10:36 22 mai, 2009
Mike Patton

Mike Patton i Faith No More.

Mannen bak tegneserien Watchmen, Alan Moore, har inngått en avtale med det britiske plateselskapet Lex Records. Og det første prosjektet, vil være en fotonovelle og et soundtrack med Mike Patton fra Faith No More.

Prosjektet har ennå ikke noen tittel, men beskrives som semi-selvbiografisk fra Moore sin side. I tillegg til fotonovellen, vil det følge med en lydbok innlest av Moore selv og et soundtrack skapt av Fog-medlem Andrew Broder. Det er på dette soundtracket at Mike Patton vil delta.

Tom Brown i Lex Records sier til Billboard at prosjektet er delvis inspirert av hva Radiohead gjorde i forbindelse med releasen av «In Rainbows».

-Når CD-salget faller, må en prøve å gjøre noe spesielt med utgivelsene.

Prosjektet har forventet release tidlig 2010, men Faith No More kan du se på Hovefestivalen i sommer. For mer om den og andre festivaler, besøk vår festivalguide.

Tags: , , , , , ,

Del "Watchmen + Faith No More = sant"
 

3 kommentarer på “Watchmen + Faith No More = sant”

 1. Holten sier:

  From Hell + Fantômas?

  Rett opp den tittelen, så trur kanskje ikkje folk at FNM skal kle av seg og vise blå kjønnsorgan på Hove.

 2. JG sier:

  Watchmen + Faith No More? dette har da ingenting me hverken watchmen eller faith no more å gjøre. Skjerp deg Njål, snakk om missvisende tittel. Alan More + Mike Patton stemmer mye bedre. Dere jounarlister kan det me å snu opp ned på fakta.

 3. Karl AD. sier:

  Dette var visst ikke sant likevel. Ifølge Lex Records (via Pitchfork) er ikke Mike Patton involvert i dette prosjektet: http://pitchfork.com/news/35391-mike-patton-teams-up-with-watchmen-writer-alan-moore-for-multimedia-project/

  Ironisk, med tanke på ordbruken i overskriften ;)

Legg igjen en kommentar