Vinn Slaughterhouse-billetter

Den nykomponerte rap-gruppa Slaughterhouse gjester både Bergen og Oslo de neste dagene og vi har billetter til begge konsertene. Alt du trenger å gjøre er å svare på et fryktelig enkelt spørsmål! Crooked I, Joe Budden, Joell Ortiz og Royce da 5’9” , fire av 2000-tallets rappere med mest netthype og mest bransjetrøbbel, har dannet supergruppa Slaughterhouse.  […]

Skrevet av:
Publisert 15:54 27 januar, 2010

slaughterhouse_450

Den nykomponerte rap-gruppa Slaughterhouse gjester både Bergen og Oslo de neste dagene og vi har billetter til begge konsertene. Alt du trenger å gjøre er å svare på et fryktelig enkelt spørsmål!

Crooked I, Joe Budden, Joell Ortiz og Royce da 5’9” , fire av 2000-tallets rappere med mest netthype og mest bransjetrøbbel, har dannet supergruppa Slaughterhouse.  Torsdag stiller gutta i Bergen og på lørdag er det Oslo som gjelder. Med et knippe bangere hver for seg, og et par glimrende låter sammen, er det liten tvil om at kveldene kommer til å bli finfin for dem som setter mer pris på god gammeldags rap enn autotune og r&b-refrenger.

Hvordan komme seg uten å betale? Ved å svare rett på følgende spørsmål:
Hva het låta som gjorde at de fire gutta valgte å slå seg sammen?

Send svaret til andreas.overland@nrk.no, merk mailen med ”Slaughterhouse” og husk å fortelle hvilken by du vil se konserten i.

Her kan du kose deg med noen godlåter fra de fire gutta:

Tags: , , , , , , ,

Del "Vinn Slaughterhouse-billetter"

Legg igjen en kommentar