Vinn Sirkus Eliassen-billetter

Vinn Sirkus Eliassen-billetter

Gratis konsertbilletter til brødrene bak «Hjem til dæ» er up for grabs. Dersom du har kunnskapen i orden, vel og merke.

Skrevet av:
Publisert 13:43 7 desember, 2011

Snu og vend på 2011 hvordan du vil – det har vært nær umulig å gå gjennom siste halvdel av året uten å høre noen bælje på ”Hjem til dæ” i halv tre-draget utenfor et sted med skjenkebevilling, og det er ene og alene de de joviale gutta Sirkus Eliassen sin bedrift. Brødreparet sørget for storveis stemning på P3Julebordet forrige fredag, og nå inntar de jaggu hovedstaden på nytt. Neste fredag tropper gutta opp på Blå for å spre et lite innslag av nordnorsk sommer i desember.

Lydverket har gribbet til seg noen billetter til moroa, som vi vil dele med deg, kjære leser. Men vi vil ikke sende den kunsnkapsløse, snarere tvert i mot. Hvor lyst du enn måtte ha til å dra, vel.. det hakke nokka nokka nokka å si, med mindre du kan svare riktig på følgende spørsmål:

Hva heter de to Eliassen-brødrene som utgjør duoen Sirkus Eliassen til fornavn?

Send svaret på mail til lydverketkonkurranse@nrk.no innen førstkommende fredag klokken 12:00, og vips – så er kanskje billettene dine.

I mellomtiden kan du lengte tilbake til tanketom sommerfyll og nordnorsk, lite subtilt artikulert begjær med denne P3-vinneren:

Tags: , , , , ,

Del "Vinn Sirkus Eliassen-billetter"

Legg igjen en kommentar