Vinn Moddi-billetter og vinyl!

Fredag spiller Senjas muligens sarteste gutt på Parkteatret i Oslo. Vi deler ut billetter, vinylutgave av Floriography og hjemmelagde Moddi-effekter. Pål Moddi Knutsen har vært så grei å sette sammen en aldri så liten premiepakke til Lydverketbloggens lesere. Du kan vinne to billetter til fredagens konsert på Parkteatret, den doble vinylversjonen av debutalbumet Floriography (som […]

Skrevet av:
Publisert 10:58 27 april, 2010

moddi1

Fredag spiller Senjas muligens sarteste gutt på Parkteatret i Oslo. Vi deler ut billetter, vinylutgave av Floriography og hjemmelagde Moddi-effekter.

Pål Moddi Knutsen har vært så grei å sette sammen en aldri så liten premiepakke til Lydverketbloggens lesere. Du kan vinne to billetter til fredagens konsert på Parkteatret, den doble vinylversjonen av debutalbumet Floriography (som også inneholder det tidligere utelatte tittelsporet), eller en godtepose med CDer, tegninger og kort laget av Moddiband-gjengen.

Send en epost innen torsdag kl. 16 til lydverketkonkurranse@nrk.no med ditt navn, telefonnummer, adresse og hvilke premier du helst ønsker deg – og svar på følgende spørsmål:

Hvilken coverlåt spanderte Moddi nettopp for Lydverket?

Det kan lønne seg å ta en titt her

Tags: , , ,

Del "Vinn Moddi-billetter og vinyl!"
 

2 kommentarer på “Vinn Moddi-billetter og vinyl!”

  1. Rannveig Falkenberg-Arell sier:

    Ikke skriv svar i kommentarfeltet – send det til lydverketkonkurranse@nrk.no, som beskrevet over.

  2. Da er de heldige vinnerene trukket! Beate vant konsertbilletter, Sigurd får tilsendt en vinyl av Floriography og Niosha stakk av med den ettertraktede merch-godteposen. Takk til alle som deltok i konkurransen.

Legg igjen en kommentar