Vinn Maribel-vinyl

Maribel står bak et av årets fineste norske album. Nå har Aesthetics kommet på vinyl også. Vil du ha? Er du en vinner? «Det låter dunkelt, skarpt og varmt, og i dette lydbildet vokser Maribel for hver takt,» skrev Lydverkets anmelder om norske Maribels albumdebut da det kom i mai i år og trillet et femmer. […]

Skrevet av:
Publisert 10:02 21 november, 2009
Maribel. Foto: Roman Caesar/myspace.com/maribelband

Hm? Hypp på vinnyll? Foto: Roman Caesar/myspace.com/maribelband

Maribel står bak et av årets fineste norske album. Nå har Aesthetics kommet på vinyl også. Vil du ha? Er du en vinner?

«Det låter dunkelt, skarpt og varmt, og i dette lydbildet vokser Maribel for hver takt,» skrev Lydverkets anmelder om norske Maribels albumdebut da det kom i mai i år og trillet et femmer. Han mente også at «Aesthetics vokser seg gjennom støyteppet og fremstår etter mange lyttinger som et varmhjertet punkalbum der omtrent hver låt et er et høydepunkt.»

Vi er mange som gjerne skriver under på det, som det sannsynligvis vil vise seg når årsoppsummeringene snart begynner å samles opp. Nesten like gledelig er det at Fat People Are Harder To Kidnap Records nylig ga ut plata på tolv svarte tommer vinyl også. De er helt runde, veier 150 gram og finnes i bare 500 eksemplarer. To av dem, samt en testpress av samme album, er holdt av til deg som kan maile riktig svar på spørsmålet under, inkludere ditt fulle navn og postadresse, og merke mailen med «Maribel», til ruben.gran@nrk.no .

Hvem er Maribel Guardia?

Dette gir deg overhodet ingen hint, men er veldig fint å høre på:

[youtube l_H4Gvju4Uo]

aesthetics

Tags: , ,

Del "Vinn Maribel-vinyl"
 

1 kommentar på “Vinn Maribel-vinyl”

  1. Ruben Gran sier:

    Grattis til Ole Richardsen, Grethe Bråten og Mathias Nyheim, som svarte at Maribel Guardia fra Costa Rica blant annet er skuespiller og tidligere Miss Costa Rica-representant (i 1978). Vinyl og noko attåt er på vei i posten.

Legg igjen en kommentar