Pirate Love feirer plateslipp denne uka. Foto: Promo

Pirate Love feirer plateslipp denne uka. Foto: Promo

Vinn konsertbilletter!

Pirate Love, Torch og Musth feirer alle plateslipp med konserter i Oslo denne uka. Du kan vinne gratisbilletter og stæsj her!

Skrevet av:
Publisert 19:51 13 september, 2011

Høsten er ikke bare en tid for sterke plateutgivelser. Også på landets konsertscener er det mye å glede seg over. Tre band som kombinerer albumslipp med feiring i levende live er Pirate Love, Torch og Musth.

Oslobandet Pirate Love slapp nylig andrealbumet Narco Lux High School, som fikk vår anmelder Kim Klev til å trille en femøyd terning med «imponerende» som konklusjon. Han er ikke den eneste som har latt seg imponere. På torsdag spiller de på Parkteatret på Olaf Ryes plass i Oslo.

Les anmeldelsen: Pirate Love – Narco Lux High School (5/6)

På den tyngre siden av musikkspekteret skjer det også ting i disse dager. Det trønderske metalcorebandet Torch er i disse dager aktuelle med Pt. IV: In The Beginning, mens Musth parer alskens hardtslående sjangre med ambisjoner og galskap på brennferske Noise Machine. Torch spiller på John Dee på fredag, mens Musth slippfeirer på Internasjonalen på lørdag.

Vil du på konsert denne uka? Med en venn? Gratis?

Da gjør du følgende: Send en mail til lydverketkonkurranse@nrk.no, med konserten du vil på i emnefeltet og navn og telefonnummer vedlagt. Vinnerne kontaktes via SMS.

Billetter til Pirate Love trekkes torsdag ettermiddag, mens Torch og Musth trekkes fredag ettermiddag. Alle vinnerne får plate – i tillegg gir Torch og Musth bort lekre t-skjorter til vinnerne.

Tags: , , , , , , ,

Del "Vinn konsertbilletter!"

Legg igjen en kommentar