Harrys Gym. Foto: Stian Andersen/Promo

Harrys Gym. Foto: Stian Andersen/Promo

Vinn Harrys Gym-billetter!

… og få med deg premieren på videoen til bandets ferske singel, «Horses».

Skrevet av:
Publisert 15:21 3 mai, 2012

Til høsten ventes tredjeplaten fra et av Norges mest spennende popband, Harrys Gym. Allerede nå er den kjølige, majestetiske og perkussive singelen «Horses» ute (se video i bunnen av saken), og i neste uke kan bandet oppleves i Bergen, Stavanger og Kristiansand.

Men før den tid tar de turen innom Blæst i Trondheim fredag og Parkteatret i Oslo på lørdag. Det er til sistnevnte seanse vi har fått billetter å dele ut. Vil du vinne billetter til deg og en venn?

Det kan la seg gjøre: Send en mail til lydverketkonkurranse@nrk.no med «Harrys Gym» i emnefeltet, navn og telefonnummer vedlagt, samt en knakandes god forklaring på hvorfor akkurat du fortjener å se Anne Lise Frøkedal og hennes kompanjonger live uten at det koster deg en krone.

Vinnere trekkes og kontaktes via SMS i morgen, fredag, kl. 16. NB! Det er 18-årsgrense på konserten.

I mellomtiden kan du nyte videoen til den nye singelen «Horses», som er regissert av Vibeke Heide (se opp for en mindre komprimert versjon i løpet av kvelden!). De beskriver den, noe kryptisk, slik: «En video om to jagede og en flokk som verken er ulver eller hester. Av og til går verden for fort

Tags: , , , , ,

Del "Vinn Harrys Gym-billetter!"

Legg igjen en kommentar