Vinn billetter til Thom Hell

En måned tilbake hadde vi Thom Hell på scenen på internasjonalen. Fikk du det ikke med deg, sier du? Fortvil ikke! Vi har nemlig også billetter til Hells konsert på Parkteateret på Lørdag! Med ny skive ute i butikkene (hvor han gjør en duett med Marit Larsen?) og den knallsolide God If I Saw Her Now å […]

Skrevet av:
Publisert 11:49 25 mars, 2010
Thom Hell Lydverket

Foto: Kim Erlandsen/NRK P3

En måned tilbake hadde vi Thom Hell på scenen på internasjonalen. Fikk du det ikke med deg, sier du? Fortvil ikke! Vi har nemlig også billetter til Hells konsert på Parkteateret på Lørdag!

Med ny skive ute i butikkene (hvor han gjør en duett med Marit Larsen?) og den knallsolide God If I Saw Her Now å lene seg på er Thom Hell et sikkert kort  live. Vi hadde gutten på Internasjonalen for en måned siden og han leverte en fin-fin minikonsert for de hundreogfemti som hadde presset seg opp i annen etasje på Youngstorget. Nå er det full konsert og større publikum som står for tur, og vi sitter selvsagt på et par billetter, dersom du vil dra, har mail og er villig til å bruke tredve sekunder av livet ditt på å finne rett svar på dette spørsmålet:

I Lydverkets Thom Hell-reportasje tidligere i år avslørte Hell at han hadde laget noe spesielle navn på låtene sine før de var helt ferdige. Hva kalte han de uferdige låtene opp etter? Send svaret til andreas.overland@nrk.no før klokken 14.00 i morgen og du er med i trekningen.

Det er forresten mulig svaret på spørsmålet dukker opp i siste tredjedel av denne sendingen:

Tags: , , , , , , , ,

Del "Vinn billetter til Thom Hell"

Legg igjen en kommentar