Vinn billetter til Serena Maneesh i Bergen

Serena Maneesh spiller på Hulen i Bergen på lørdag og vi har billetter. Alt du trenger å gjøre er å sende en korrekt mail! Ikke bare er Emil Nikolaisens øyensten Serena Maneesh  booket til neste års Øyafestival bare et par timer tilbake, de  har også klart kunststykket å bli signet til den velrennomerte Indie-labelen 4AD.  […]

Skrevet av:
Publisert 14:17 26 november, 2009

serena1

Serena Maneesh spiller på Hulen i Bergen på lørdag og vi har billetter. Alt du trenger å gjøre er å sende en korrekt mail!

Ikke bare er Emil Nikolaisens øyensten Serena Maneesh  booket til neste års Øyafestival bare et par timer tilbake, de  har også klart kunststykket å bli signet til den velrennomerte Indie-labelen 4AD.  På mandag stiller de i Store Studio, på onsdag på Garage i Oslo og på fredag er det My Bloody Valentine-kuraterte ATP som står for tur. Men først skal de entre scenen på Hulen, førstkommende lørdag.

Ryktet forteller at de kommer til å spille en rekke nye låter og vi tror kvelden blir av det klassiske slaget. Og vi sitter altså på et knippe billetter. Alt du trenger å gjøre for å få et par i hende er å gjøre følgende: Nevn et annet band Emil Nikolaisen har spilt i. Send navnet på bandet til andreas.overland@nrk.no innen i fredag klokken 16:00.og merk mailen «Serena Maneesh».

Her kan du se hva Serena har å by på:serena

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Vinn billetter til Serena Maneesh i Bergen"
 

1 kommentar på “Vinn billetter til Serena Maneesh i Bergen”

Legg igjen en kommentar