Jean Michel Jarre og Röyksopp spiller begge i Oslo på lørdag. Lydverket deler ut billetter!

Jean Michel Jarre og Röyksopp spiller begge i Oslo på lørdag. Lydverket deler ut billetter!

Vinn billetter til Röyksopp og Jarre

På lørdag spiller synthlegenden Jean Michel Jarre og våre hjemlige elektroprinser i Röyksopp konsert på Akershus festning i Oslo. Vinn billetter her!

Skrevet av:
Publisert 13:23 26 august, 2010

Lørdag kl. 14.00 åpner portene til Akershus festning, og øverst på plakaten troner naturlig nok den franske synth-guden Jean Michel Jarre, som med dette spiller sin første utendørskonert i Norge, med et lys- og lasershow av  spektakulære dimensjoner i bagasjen. Før den tid spiller Röyksopp, vår udiskutabelt største elektronika-eksport, som snart er aktuelle med albumet Senior.

I tillegg til Jarre og Röyksopp spiller britiske The Irrepressibles, norske The New Wine og den fantastiske, fransk-svensk-malawiske trioen The Very Best. Det ligger med andre ord an til en staselig dag i den gode musikkens tegn.

Vil du vinne billetter?

Send en mail til lydverketkonkurranse@nrk.no og fortell oss hvorfor akkurat du og en av dine venner fortjener å sponset med billett. Merk emnefeltet med «Festningen». Vinnere trekkes i morgen, fredag, kl. 12.00 og vil få beskjed via mail.

Lykke til!

Jean Michel Jarre – «Oxygene 2″ (live):

Röyksopp – «Happy Up Here»:

The Very Best – «Kamphopo»:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Del "Vinn billetter til Röyksopp og Jarre"
 

5 kommentarer på “Vinn billetter til Röyksopp og Jarre”

 1. rene`Johansen sier:

  Hei,Jeg mener jeg fortjener billett til konserten ,da jeg ble svindlet for 4 billetter til u2 i danmark 15 august,skulle ditt med kjæresten og ste datteren min,ble en stor nedtur da billettene var tap,men vil bli en stortur hvis jeg kan vinne billetter til Jarre her i oslo.

  mvh
  Rene`johansen

 2. Jeg synes jeg fortjener de biletter til konserten da jeg har aldri vært på konsert i Norge og vil gjerne se,høre og føle det. Også jeg er veldig ,veldig glad i J.M. Jarre og Røyksopp.

  Mvh
  Alisa Ayranova

 3. Jens Thuesen sier:

  Heisan. Som en gammel fan av Jarre ønsker jeg å dele hans musikk med mine 2 største gutter på 20 og 21 år. Dette for å spre musikken til de som er litt yngre og kanskje ikke har hørt så mye av ham. Blir i tilfelle en dags/nattur på guttene da vi bor i Kristiansand og kjører opp og ned. Far får vel være med som sjåfør og betalende tilskuer:-).

  MVH
  Jens

 4. Mister sier:

  Er vinnern kåra?

 5. I need 2 tickets because Love is like Oxygen, and I’m badly in need of a substitute for love, since I only seem to make do with a parasite.. an he wants a ticket too.

Legg igjen en kommentar