Rival Sons. Foto: Promo

Rival Sons. Foto: Promo

Vinn billetter til Rival Sons

Et av rockens mest spennende nye band kommer til Norge. Du kan vinne billetter til konsert i Oslo og Bergen.

Skrevet av:
Publisert 18:09 19 mars, 2012

Rival Sons har de siste månedene vokst seg til å bli et av de mest kritikerroste og lovende bandene innen hardrocken. Med solid inspirasjon fra gamle helter som Led Zeppelin og Free makter Rival Sons å lage låtene som får det til å dirre i rockefoten og i festnerven. Lydverket har tidligere anbefalt Rival Sons, og Asbjørn Slettemark ga fjorårets album Pressure & Time en solid femmer i sin anmeldelse.

Live overbeviser Rival Sons også. Ryktene har hvertfall gått om en forrykende og utsolgt konsert på Parkteateret i Oslo i fjor. Nå er retro-rockerne på vei tilbake til Norge. Tirsdag 3. april gjør Rival Sons Rockefeller i Oslo (flyttet fra John Dee grunnet stor pågang fra publikum) og dagen etter spiller bandet på lille Garage i Bergen. Sistnevnte konsert er faktisk utsolgt, så denne konkurransen er eneste sjanse til å få sett Rival Sons i Bergen, om du da ikke allerede har sikret deg billett.

Du kan vinne billett til deg og en venn via Lydverket. Det eneste du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å finne ut hvilken by i USA Rival Sons kommer fra. Send svaret ditt til lydverketkonkurranse@nrk.no med Rival Sons i emnefeltet, legg ved informasjon om hvilken by du vil se konsert i, og kryss fingrene. Merk at det er 18-års aldersgrense på begge konsertene.

Hvis du fremdeles er i tvil kan du høre tittelkuttet til Rival Sons-albumet under. En av fjorårets beste rockelåter.

Tags: , , ,

Del "Vinn billetter til Rival Sons"