Vinn billetter til Ralph Myerz & The Jack Herren Band

Torsdag er det duket for ny konsert på Blå. Ralph Myerz & The Jack Herren Band står på scena, og du kan vinne billetter til konserten. Ralph Myerz slo gjennom i 2002, og har siden den gang gitt oss slag på slag med digg elektronisk musikk å danse til. Bandet fikk kjapt et rykte som […]

Skrevet av:
Publisert 18:35 26 april, 2010

RALPH MYERZ (Foto: Lise Åserud / Scanpix)

Torsdag er det duket for ny konsert på Blå. Ralph Myerz & The Jack Herren Band står på scena, og du kan vinne billetter til konserten.

Ralph Myerz slo gjennom i 2002, og har siden den gang gitt oss slag på slag med digg elektronisk musikk å danse til. Bandet fikk kjapt et rykte som liveband som leverte varene – ved hjelp av slaginstrumenter og pyroteknikk – og siste album fra showmennene kom i 2006 med «Kill The DJ» i spissen. Nå er Ralph Myerz & The Jack Herren band tilbake og i knallform. Den nye singelen «The Polish Border» med Karin Park på vokal ruller og går på P3s radioprogrammer, og albumet Super Sonic Pulse er ventet til høsten.

I mellomtiden gjester Ralph Myerz & The Jack Herren Band Blå i Oslo 29. april, og vi sitter på billetter til torsdagens konsert. Gutta er kjent for forrykende live-show, så dette bør du ikke gå glipp av.

Billettene gir vi bort til to heldige vinnere, som får to billetter hver, og alt du trenger å gjøre er å svare på et enkelt spørsmål: Hva heter Ralph Myerz & The Jack Herren Bands første singel? Send svaret til lydverketkonkurranse@nrk.no innen onsdag kl 16.00, og du er med i trekningen.

Her er en smakebit av Ralph Myerz turnéliv, samt noe av det du kan forvente deg på torsdag:

Tags: , , , ,

Del "Vinn billetter til Ralph Myerz & The Jack Herren Band"
 

1 kommentar på “Vinn billetter til Ralph Myerz & The Jack Herren Band”

  1. Marit Kjærstad sier:

    Da var konkurranse avsluttet og vinnerene trukket, og de heldige eierene av to billetter hver ble Ole-Bjørn og Kenneth. Lydverket gratulerer!

Legg igjen en kommentar