Vinn billetter til Method Man

Wu-Tang veteranen Method Man stiller på Rockefeller på onsdag. Og vi har billetter hvis du har kunnskap! Method Man må definitivt regnes som en veteran innenfor amerikansk rap. Fra sololåta «Method Man» fra Wu-Tangs legendariske debut Enter the 36 Chambers, via Blackout sammen med Redman frem til den nye skiva Wu-Massacre 15 år etter at han […]

Skrevet av:
Publisert 12:27 22 mars, 2010

METHOD

Wu-Tang veteranen Method Man stiller på Rockefeller på onsdag. Og vi har billetter hvis du har kunnskap!

Method Man må definitivt regnes som en veteran innenfor amerikansk rap. Fra sololåta «Method Man» fra Wu-Tangs legendariske debut Enter the 36 Chambers, via Blackout sammen med Redman frem til den nye skiva Wu-Massacre 15 år etter at han først platedubuterte  har Meth vært å regne med. Ikke så rap-interessert sier du? Kanskje du har sett kompis spille drugdealeren Cheese i The Wire eller hotellgutt i Garden State?

Sist han var i Oslo alene leverte han stagediving, saltoer og en god gammeldags rap-konsert med positivt fortegn. Og da han gjestet Oslo med Redman et års tid tilbake skapte de ordentlig moro på et stappfullt Sentrum Scene. Ingen tvil om at Meth kommer til å levere denne gangen også. Og vi sitter på et par billetter, dersom kunnskap er din sterke side.

Hva vi lurer på? Hvilken norsk produsent som produserte Redman and Method Man-singelen «City Lights», som ble en semi-hit i fjor! Send svaret til andreas.overland@nrk.no innen onsdag klokken 12.00 og du er med i trekningen! I mellomtiden kan du kose deg med moro av denne typen:

Tags: , , , , ,

Del "Vinn billetter til Method Man"
 

4 kommentarer på “Vinn billetter til Method Man”

 1. Martin king sier:

  Method man er kul, en av få som jeg liker i dagens rap, rap har blitt så kjedelig og komersielt, men det er mye underground som er endå kult.
  peace peace.

 2. Mariaa sier:

  Digger han vilt og digger hip hop:D underground eier hardt, gleder meg vilt til å se han:D

 3. Simen sier:

  Har dere trukket billettvinnerne?

Legg igjen en kommentar