Kitchie Kitchie Ki Me O. Foto: Bjarne Bare

Kitchie Kitchie Ki Me O. Foto: Bjarne Bare

Vinn billetter til Kitchie Kitchie Ki Me O!

Bandet har rukket å bli sagnomsust før de i det hele tatt har gitt ut en eneste singel. På fredag spiller de på Rockefeller, og du kan vinne billetter!

Skrevet av:
Publisert 9:07 29 mars, 2011

Med medlemmer fra band som Madrugada, My Midnight Creeps og Ricochets, har Kitchie Kitchie Ki Me O bygd opp store forventninger til sitt debutalbum, som kommer i mai. De har foreløpig spilt tre utsolgte konserter i Oslo, og ryktene går om et hypnotiserende liveband.

Fredagens konsert på Rockefeller blir første mulighet til å høre dem spille materiale fra det kommende albumet, så her bør musikkinteresserte kjenne sin besøkelsestid.

Har du lyst på billetter til deg selv og en venn? Send mail til lydverketkonkurranse@nrk.no – vi trekker 2×2 heldige vinnere! Husk å legge igjen fullt navn og telefonnummer.

Teaser til albumet (se flere her):

Support for kvelden er 120 Days, også dem med setlista full av materiale fra sitt neste album. Hør låta «Dale Disco» her:

NB! Som en ekstra gest vil alle som kjøper billett til Rockefeller 1. april få en nummerert spesial-CD-utgivelse med to låter fra det kommende albumet + to eksklusive spor som ikke vil være å finne på albumet. Denne utgivelsen vil kun bli delt ut på Rockefeller.

Tags: , , , , ,

Del "Vinn billetter til Kitchie Kitchie Ki Me O!"
 

1 kommentar på “Vinn billetter til Kitchie Kitchie Ki Me O!”

  1. Bjørn sier:

    Alle som kommer får også en fysisk EP. Første utgivelse fra bandet.

Legg igjen en kommentar