Vinn billetter til Havoc og Big Noyd!

Mens dene halvdelen av legendariske Mobb Deep sitter i fengsel, stiller den andre på Living Room sammen med Big Noyd på fredag. Og du kan vinne billetter her!   Å snakke om hip hop og New York, uten å snakke om Mobb Deep tyder på en substansløs samtale. Helt siden 1993 og albumet Juvenile Hell har Queens-duoen […]

Skrevet av:
Publisert 11:57 11 mars, 2010

posterhavocNY

Mens dene halvdelen av legendariske Mobb Deep sitter i fengsel, stiller den andre på Living Room sammen med Big Noyd på fredag. Og du kan vinne billetter her!

 

Å snakke om hip hop og New York, uten å snakke om Mobb Deep tyder på en substansløs samtale. Helt siden 1993 og albumet Juvenile Hell har Queens-duoen bestående av Havoc og Prodigy vært en av de mest kritikerroste, omtalte og ikke minst spilte gruppene for rap-elskere. Tha Infamous fra 1995 står fjellstøtt ved siden av klassikeralbum som Illmatic, Ready to Die og Reasonable Doubt og dersom du ikke har hørt Shook Ones part II har du rett og slett ikke hørt en av de beste låtene laget på nittitallet.

Riktignok er ikke Mobb Deep hva de var. Etter å ha slitt de siste årene, hvor Prodigy har vært mer innenfor murene enn utenfor og etter å ha forsøkt å gjenta suksessen fra 90-tallet har de ikke lykkes helt, på tross av å ende på 50 Cents etikett G-Unit. Det forhindrer ikke at Havoc er en av de mest respekterte produsentene der ute, med en katalog av de sjeldne. I og med at Prodigy altså sitter inne, har Havoc tatt med seg Queensbridge-kompisen Big Noyd, og vi tipper det blir en kjempekveld for de som liker god, rugged N.Y-rap.

Hvis du sender en mail til ruben.gran@nrk.no innen fredag klokken 16.00 er du med i trekningen av billetter til kvelden, som altså foregår på Living room i Oslo! Lykke til!

Her får du et par finfine låter med på kjøpet!

Tags: , , , , ,

Del "Vinn billetter til Havoc og Big Noyd!"

Legg igjen en kommentar