Vinn billetter til Gatas Parlaments bokrelease!

De joviale kommunistrapperne i Gatas Parlament er i disse dager ute med bok. Og du kan vinne boka og inngang til guttas bokrelease i Oslo, Larvik eller Tønsberg! I morgen slipper Gatas Parlament boka Røverhistorier og raptekster, og utgivelsen feires med konsert og releaseparty på Blå i morgen kveld. Det blir også releasekonsert på Haugarock […]

Skrevet av:
Publisert 18:04 13 oktober, 2009

raptekster-og-rc3b8verhistorierny

De joviale kommunistrapperne i Gatas Parlament er i disse dager ute med bok. Og du kan vinne boka og inngang til guttas bokrelease i Oslo, Larvik eller Tønsberg!

I morgen slipper Gatas Parlament boka Røverhistorier og raptekster, og utgivelsen feires med konsert og releaseparty på Blå i morgen kveld. Det blir også releasekonsert på Haugarock i Tønsberg på fredag og Kongegata i Larvik på lørdag. Vi sitter selvsagt på både billetter og bøker, og hvis du sender inn hva Gatas Parlaments første utgivelse fra 1994 het til andreas.overland@nrk.no, kan du bli den heldige vinner av bok og gratis inngang til ett av releasepartyene. Husk å skrive hvilken av de tre konsertene du ønsker billett til.

Tags: , , , , , , ,

Del "Vinn billetter til Gatas Parlaments bokrelease!"

Legg igjen en kommentar