Vinn billetter til Crookers

Vil du danse til den nye italodiscoen? Svar på spørsmål og gå på gratiskonsert i Oslo torsdag: I morra kommer gutta bak Kid Cudis kjempehit til Oslo. I fjor redda Crookers festen for mange Hove-publikummere, og plata deres har fått knall omtale både her og der. Elektro, dubstep, breakbeat og generell koll på alt dansbart spruter ut […]

Skrevet av:
Publisert 13:06 7 april, 2010

Italienere gjør det bedre (foto: myspace.com/crookers)

Vil du danse til den nye italodiscoen? Svar på spørsmål og gå på gratiskonsert i Oslo torsdag:

I morra kommer gutta bak Kid Cudis kjempehit til Oslo. I fjor redda Crookers festen for mange Hove-publikummere, og plata deres har fått knall omtale både her og der. Elektro, dubstep, breakbeat og generell koll på alt dansbart spruter ut av DJ-duoen, som har laget musikk sammen med Kid Cudi, Kelis, Major Lazer, Switch, Spank Rock, Miike Snow, Róisín Murphy, Soulwax og ei laaaaaaang liste freske artister. Men hvilken artist burde de holdt seg unna?

Hvilken kjendis mente Lydverkets anmelder at de kunne latt vær å ta med på plate?

Svaret er selvsagt meisla i stein, og selv om det er mange å ta av, skal vi fram til navnet på én artist de har med på plata Tons Of Friends. Send svaret til siri.moen@nrk.no og håp at du får to billetter til konserten.

Edit: billettene trekkes innen kl 13 torsdag.

18-års aldersgrense, og dere må komme dere til Blå ved Akerselva i Oslo på egen hånd.

Tags: , , , ,

Del "Vinn billetter til Crookers"

Legg igjen en kommentar