Vinn billetter til 2 Many DJs

På fredag spiller den belgiske brødreduoen Soulwax, også kjent som 2 Many DJs, på Rockefeller i Oslo. Vi deler ut billetter! 2 Many DJs er kanskje fortsatt best kjent for sin elleville 2003-samler As Heard On Radio Soulwax, Pt. 2, der de tok mashup-konseptet til nye og halsbrekkende høyder, med tilsynelatende umulige møter mellom forskjellige […]

Skrevet av:
Publisert 9:00 2 juni, 2010
Soulwax. Foto: Promo

Soulwax. Foto: Promo

På fredag spiller den belgiske brødreduoen Soulwax, også kjent som 2 Many DJs, på Rockefeller i Oslo. Vi deler ut billetter!

2 Many DJs er kanskje fortsatt best kjent for sin elleville 2003-samler As Heard On Radio Soulwax, Pt. 2, der de tok mashup-konseptet til nye og halsbrekkende høyder, med tilsynelatende umulige møter mellom forskjellige sjangre (Salt N’ Pepa og Stooges, anyone, eller hva med Breeders og Skee-Lo?) som mål og motor.

Brødrene er i tillegg kjent for å lage et heidundrandes show live, og på fredag spiller de på Rockefeller, på slippfesten til Oslo Live Festival, med N.A.S.A. som oppvarmere.

Vi deler mer enn gjerne ut billetter til deg og en venn, men da må du først fortelle oss hvilke to band 2 Many DJs har rørt ihop i denne livevideoen fra i fjor:

Send svaret til lydverketkonkurranse@nrk.no, med «Soulwax» i emnefeltet og nødvendig kontaktinformasjon vedlagt. Vinnere trekkes og kontaktes ved lunsjtider på fredag.

Det er 18-årsgrense på konserten.

Tags: , , , ,

Del "Vinn billetter til 2 Many DJs"

Legg igjen en kommentar