Vinn billetter!

Vinn billetter!

Ost & Kjex, Mungolian Jet Set og to damekor i skjønn forening? Eller garasjerock med Jim Jones Revue? Vi gir bort billetter til begge konsertene.

Skrevet av:
Publisert 18:22 9 desember, 2010

Julebord, schmulebord. Skal vi ikke heller stikke på konsert? Jo, det gjør vi. I morgen stiller nemlig Ost & Kjex og Mungolian Jet Set opp med en produksjon utenom det vanlige på Parkteateret i Oslo. Samtidig kjører det britiske garasjerockbandet Jim Jones Revue opp stemningen på John Dee.

De matglade elektrogutta i Ost & Kjex høstet knallbra kritikk for sin siste plate, Cajun Lunch, og denne fredagen slår de seg sammen med Mungolian Jet Set for å lage årets beste elektroaften. Kvelden byr på en storproduksjon der 2 konserter er vevd sammen til én med et flytende opplegg der det veksles mellom solonummere, jam, og låter som bandene gjør sammen. Alt pakket inn i et gavepapir av spesiell scene- og lysdesign, med Bugge Wesseltoft som julenisse og to kor med til sammen 16 damer til akkompagnering på scenen.

Som James Brown frontet av MC5 med Little Richard på piano er den treffende karakteristikken på superenergiske Jim Jones Revue og deres siste plate Burning Your House Down. Eller som BBC har formulert det: ”The Jim Jones Revue have come to save rock’n’roll. Sign away your souls here.”

Vil du vinne billetter?

Send en mail til lydverketkonkurranse@nrk.no, med «Parkteatret» eller «John Dee» i emnefeltet, og gjør kjapt rede for ditt beste/verste julebordminne (i den grad du husker det). Vinnere trekkes og kontaktes via SMS i morgen formiddag, så husk å legge ved telefonnummeret ditt. NB! 18-årsgrense.

Ost & Kjex – «Continental Lover»:

Mungolian Jet Set – «Making Waves» (live på Parkteatret):

Jim Jones Revue – «High Horse»:

Tags: , , , , , , , ,

Del "Vinn billetter!"
 

1 kommentar på “Vinn billetter!”

  1. Stine sier:

    The Jim Jones Revue er da vitterlig på søndag – i morgen er det den alltid brillefine Kenneth Ishak & co som spiller på JD.

Legg igjen en kommentar