Vil være oppe hele natta

Trippelt hat gir kjærlighet til konsertstedene. Hør ukas Elsk eller hat-debatt fra Lydverket P3. Elsker eller hater du at konsertsteder må stenge tidligere, lurte vi innfor tirsdagens debatt denne uka, etter stadig flere innskrenkninger i klubber og spillesteders skjenke- og åpningstider omkring i Norge. Panelet i tirsdagens debatt var ikke klokkeklare i sine standpunkt, men det […]

Skrevet av:
Publisert 11:16 9 mai, 2010

Publikum begeistres over Bigbang. Foto: Tom Øverlie, P3.no

Trippelt hat gir kjærlighet til konsertstedene. Hør ukas Elsk eller hat-debatt fra Lydverket P3.

Elsker eller hater du at konsertsteder må stenge tidligere, lurte vi innfor tirsdagens debatt denne uka, etter stadig flere innskrenkninger i klubber og spillesteders skjenke- og åpningstider omkring i Norge.

Panelet i tirsdagens debatt var ikke klokkeklare i sine standpunkt, men det endte likevel med et enstemmig hat.

Hør hele debatten:

EEH _ konsertsteder stenger tidligere

Bakgrunnen for debatten var at klubben og konsertscenen Blå har blitt pålagt å begrense uteserveringen sin to timer. Både Bergen, Stavanger og Trondheim har måtte stenge kranene tidligere de siste par årene. I slutten av april meldte Fredrikstad Blad om “dødt uteliv” i Østfold-byen etter nye skjenkerestriksjoner.

Til nå er det hver enkelt kommune som bestemmer skjenketidene. Det heter seg imidlertid at regjeringen nå vurderer nye regler for bestemmelser av felles skjenketider for hele landet. Og regjeringen mener kl 02.00 er et passende tidspunkt å stoppe alkoholsalget i helgene.

Les mer om ukas tema her

Tags: , , , ,

Del "Vil være oppe hele natta"

Legg igjen en kommentar