Foto: Screenshot

Foto: Screenshot

Vil hun stå til verdens ende?

Da er den etterlengtede, norskregisserte musikkvideoen til Britney Spears’ «Till The World Ends» endelig ute.

Skrevet av:
Publisert 11:55 6 april, 2011

Videoen, som er regissert av den norske regissøren Reinert «RayKay» Olsen, viser en Britney som prøver å overbevise verden om at hun er klar for å innta tronen igjen som verdens pop-prinsesse.

Det har vært knyttet store forventninger til den nye musikkvideoen, som blant annet har blitt «teaset»  i den nye traileren til Britneys nye dokumentar på MTV. Videoen er ventet å være med på å hjelpe Britney tilbake til toppen igjen, etter det mislykkede comebacket med albumet Blackout.

Les P3s intervju med RayKay: - Min beste video

Hvis det å minne publikum på Britneys storhetstid og musikkvideoen til monsterhiten «I’m A Slave 4 U» er oppskriften RayKay har valgt å gå etter, har han truffet hodet på spikeren, for det er det musikkvideoen til «Till The World Ends» egentlig minner om.

Britney Spears – «Till The World Ends»:

Dårlige salgstall

Singelen er å finne på artistens nye album Femme Fatale, som er Britney syvende studio album og har blitt spådd til å gjøre det bra. På tross lave salgstall i både USA og England, gjør andresingelen det overraskende bra på den amerikanske hitlisten Billboard Hot 100.  Fra det samme albumet har artisten allerede gitt ut singelen «Hold it against me», som også klatret seg til topps på hitlister verden over.

Fun fact: Den norske danseren Mona Berntsen, som vant den skandinaviske versjonen av «So You Think You Can Dance» , er også å finne i den nye musikkvideoen til Britney. I tillegg til å opptre i Britneys nye video, har danseren vært å se i videoer til artister som Faith Evans, Justin Bieber og sist i den siste musikkvideoen til den avdøde kongen av pop, Michael Jackson.

Tags: , , , , , , ,

Del "Vil hun stå til verdens ende?"
 

1 kommentar på “Vil hun stå til verdens ende?”

  1. [...] og videoen er regissert av ingen ringare enn norske Ray Kay – sist sett i aksjon med Britney Spears. Resultatet av samarbeidet ser du [...]

Legg igjen en kommentar