Vil du varme opp for The Middle East?

The Middle East er Australias store pophåp, og på tirsdag spiller de i Oslo. De ønsker seg et norsk oppvarmingsband. Er du sulten på jobben?

Skrevet av:
Publisert 15:42 30 juni, 2010

Alle musikkhjerter bør glede seg, for det latterlig fine bandet The Middle East tar turen innom Norge neste uke. Gjengen fra Australia gjorde seg sterkt bemerket under musikkbransjefestivalen South By Southwest i Austin i mars, og har siden vært på en lang USA-turnè. Neste uke er det imidlertid Oslo og Slottsfjellfestivalen som står for tur, og de to konsertene de skal gjøre anbefales på det aller, aller varmeste.

Tirsdag spiller The Middle East på Garage i Oslo, og de ønsker seg altså et norsk oppvarmingsband – og har bedt Lydverket om hjelp. Lysten på jobben? Da sender du en mail til lydverketkonkurranse@nrk.no med info om deg eller bandet ditt, telefonnummer og linker til hjemmeside/Urørt/Myspace osv. Før du vet ordet av det, står du kanskje på scenen på Garage!

The Middle East – «Blood»

Et knippe vakre låter med The Middle East:

Tags: , , , , , , , , ,

Del "Vil du varme opp for The Middle East?"
 

1 kommentar på “Vil du varme opp for The Middle East?”

  1. [...] den forbindelse ønsket de et oppvarmingsband herfra, og det har de nå fått: Det blir kvartetten Spirits Of The Dead som setter stemningen før The [...]

Legg igjen en kommentar