Tori Amos spiller konsert i Oslo på torsdag, og du kan møte henne.

Tori Amos spiller konsert i Oslo på torsdag, og du kan møte henne.

Vil du møte Tori Amos?

Denne uken spiller den konseptuelle popdronningen konsert i Oslo, og Lydverket deler ut både billetter og et personlig møte med artisten!

Skrevet av:
Publisert 10:39 18 oktober, 2011

Tori Amos kan snart feire 20 år som soloartist, og i år kom hennes tolvte studioalbum, Night Of Hunters, ut. Amos har gjennom hele karrieren hatt et nært forhold til klassisk musikk, som hun begynte å studere som seksåring, og på Night Of Hunters har hun lagt seg nærmere den klassiske musikkhistorien enn noen gang: Låtene på Night Of Hunters henter temaer fra stykker av komponister som Chopin, Schubert og Bach, og gis ut på det klassiske plateselskapet Deutshce Grammofon.

Det umiskjennelige Amos-preget er likevel til stede: Albumet forteller historien om et par som har drevet fra hverandre, og kvinnens kamp for å finne tilbake til seg selv.

På torsdag spiller hun konsert på Sentrum Scene i Oslo, og Lydverket har fått muligheten til å dele ut billetter, samt muligheten til å møte artisten selv i løpet av kvelden.

Vil du møte Tori Amos, sammen med én eller kanskje to venner?

Send en mail til lydverketkonkurranse@nrk.no, og gi oss en god grunn til at du fortjener å vinne! Vinnere blir kontaktet i løpet av morgendagen. NB! Husk telefonnummer!

Se videoen til «Carry» fra Night Of Hunters her:

Tags: , , , , , ,

Del "Vil du møte Tori Amos?"
 

2 kommentarer på “Vil du møte Tori Amos?”

  1. Gleder meg til torsdag :-)

  2. Oh, If I just could fly back home for this concert! <3 Tori Amos!!

Legg igjen en kommentar