Lydverkets reporter ble avkledd med Beglomeg i en badstu. Foto: Tom Øverlie, NRK P3.

Lydverkets reporter ble avkledd med Beglomeg i en badstu. Foto: Tom Øverlie, NRK P3.

Vil bryte intimgrenser

Øya-aktuelle Beglomeg inviterte Lydverket til nakenbadstue for å bryte ned intimgrensene.

Skrevet av:
Publisert 15:55 7 august, 2012

På torsdag spiller det hypnotiske psychrock-bandet Beglomeg på Øyafestivalen. Kun få dager i forveien møtte vi dem kliss nakne i en badstue for å bryte ned intimgrensene. Nettopp dét er veldig viktig for oslobandet.

– Musikken handler om å komme inni de vi spiller for. I bandet knytter musikken oss sammen på et åndelig plan som er en overføring av den fysiske nærheten.

På scenen nærmest slåss Ingrid, som har mannekropp ikledd damekjoler, om oppmerksomheten med Raymond, innsmurt i olje. Dette er et band som ikke ber om, men tar oppmerksomhet når de spiller live. Men de er klare på at de ikke ønsker å flytte grensene.

– For å flytte grenser nå må du bæsje eller ta livet ditt på scenen. Du får ikke gått noe lengre enn GG Allin, liksom, og han spiste bæsjen sin på scenen. Det gidder jeg ikke.

– Vi er en satire på samtiden. For ungdom idag er så opptatt av hvilket utseendemessige bilde som fanges på netthinnen til hverandre.

Tags: , , , , ,

Del "Vil bryte intimgrenser"
 

4 kommentarer på “Vil bryte intimgrenser”

  1. Monika Kristiansen sier:

    Stå på Beglomeg:)) Håper dere viser skikkelig seneshow sånn at dere blir godt lagt merke til:) Håper også på at det kommer til å bli kringkastet:) Hadde vært gøy å se et lite klipp ifra dere i og med at jeg ikke får vært på øya:)

  2. [...] som et fjell Screaming Females – Something Ugly Beglomeg – Zombie (Lydverket edit) Norsk band med nakensjokk! ASAP Rocky – Trilla feat. ASAP Twelvy & ASAP Nast Friends – I’m His Girl [...]

  3. Anonym sier:

    ikke skjul for jentens pupper.

  4. Vel en av fire er vel ganske så synlig

Legg igjen en kommentar