Barisfest (Screenshot fra Ushers

Barisfest (Screenshot fra Ushers "Lemme See".)

Videorama!

Usher i baris, Azealia Banks i ville vesten og Wacka Flocka Flame med gulltenner sørger for urban dominans.

Skrevet av:
Publisert 13:16 15 juni, 2012

Helg. Det er deilig. Sett deg til rette i kontorskolen, i sofaen med laptopen på fanget eller hvor du nå enn befinner deg. Fredag betyr nemlig Videorama – og disse er det vel verdt å bruke tid på.

Usher – «Lemme See»

Det er fort gjort å bli smør bare man hører stemmen til Usher. Og han kommer nok ikke til å smelte færre hjerter med denne videoen . «Lemme See» er hentet fra hans ferske album Looking 4 Myself, og med seg på både låt og video har han Rick Ross. Falsett, tatoveringer og bar overkropp det er vel verdt å bruke fire minutter på.

Best Coast – «The Only Place»

Den ferske videoen, og låta, til fuzzpoperne i Best Coast er en hyllest til hjembyen Los Angeles; duoen Bethany Cosentino og Bobb Bruno cruiser rundt i åpen bil, kaster ting i vannet og har det gøy.
Videoen er antagelig årets mest sommerlige, og de av oss som skal på Øya kan varme opp til Best Coast-konserten med denne:

Wacka Flocka Flake – «Candy Paint & Gold Teeth»

Rapperens andre album, Triple F Life, er nettopp sluppet, og med seg på denne låta har han Ludacris og Bun B. De har gode, knallfargede dager i sola – som inkluderer biler, vannkrigende damer i bikini, gulltenner og MYE bling.

Azealia Banks – «Liqourice»

21 år gamle Azealia Banks blir et stadig hottere navn, og nå er videoen til «Liquorice» fra EPen 1991 klar. EPens tittel henviser til Banks’ fødeår, og det må være lov til å se at rapperen er ung og særdeles lovende. I videoen rister hun løs i det ville vesten:

National Cypher, runde 3:

I tredje runde av Jae-Rs National Cypher er det de ferskeste rapperne som står for tur. Kaveh, Oter, Emilio, Verk, Jonas V og Zana legger vers i et røykfylt lokale med Tommy Tee bak miksebordet:

Fiona Apple – «Every Single Night»

Fiona Apples første album-utgivelse på syv år har fått den smått pretensiøse tittelen “The Idler Wheel is wiser than the Driver of the Screw and Whipping Cords will serve you more than Ropes will ever do”.
«Every Single Night» er hentet derfra, og er ikke mindre snodig enn albumtittelen. Se opp for blekkspruter, hjerner, snegler og dyrehoder:

AlunaGeorge – «Just a Touch»

Den britiske duoen AlunaGeorge er et ferskt prosjekt, som nylig har sluppet EPen You Know You Like It. De beveger seg i skjæringspunktet mellom pop og R&B, og «Just a Touch» er deres andre video. Den er stilistisk i sort-hvitt, og regissert av Laurence Matthew Blake og Matilda Finn.

Tags: , , , , , , , , , ,

Del "Videorama!"
 

1 kommentar på “Videorama!”

  1. [...] Sist uke var Rick Ross med i Ushers nye video; nå er rollene snudd. De setter damene foran alt, og har fortsatt lett for å smelte et stakkars jentehjerte. [...]

Legg igjen en kommentar