Videorama

Videorama

Maya Vik klatret opp på hesteryggen for sin siste video. Se den, og flere av ukens videohøydepunktet, her!

Skrevet av:
Publisert 17:05 15 januar, 2012

Se den nye videon til sangen «Two Against One» fra Danger Mouse og Daniele Luppi sitt album Rome. I sangen medvirker også Jack White. Det er Anthony Francisco Schepperd og Chris Milk som har laget den animerte og apokalyptiske videoen. Sistnevnte laget også musikkvideoen til låten «Black» fra samme album.

Maya Vik – «Oslo Knows»

Pål Laukli har regissert den nydelige videoen til siste singel fra Mayas soloalbum Château Faux-Coupe. Hest er som kjent best, selv om det tydeligvis ikke bare var fryd og gammen under selve innspillingen. Maya blir i alle fall å se på by:Larm i Oslo neste måned – kan bli vakkert!

Danger Mouse & Daniele Luppi – «Two Against One» (feat. Jack White)

Animert video fra samarbeidsprosjektet Rome, regissert av Chris Milk.

Arctic Monkeys – «Black Treacle»

Bandet fortsetter å sende ut singler fra fjorårets Suck It And See. «Black Treacle» er den siste, med video regissert av Focus Creeps.

Real Estate – «Easy»

Real Estate er ikke tidenes mest aggresive band – Lydverkets anmelder kalte deres Days et «tilbakelent, nærmest selvfølgelig mesterverk» – men i videoen til låta «Easy» har de fått seg et temmelig hardbarka «street team». Se den vittige videoen under.

Yelawolf – «Let´s Roll» (feat. Kid Rock)

Yela har fått blandet mottakelse for Radioactive, hans første utgivelse på et større selskap. Elsk eller hat, her er i alle fall videoen til «Let´s Roll» – med selveste Kid Rock med på laget. Den er dirrty så det holder.

Death Cab For Cutie – «Underneath The Syncadore»

Nydelig, animert film-noir-aktig video fra Death Cab For Cutie, regissert av Walter Robert. Klassisk «se hele».

Austra – «Spellwork»

Mørkt, magisk og forstyrrende – ikke uventet kost fra elektrohodene i kanadiske Austra.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Del "Videorama"

Legg igjen en kommentar