Et av mange spesielle øyeblikk i Duck Sauce' siste video. Foto: skjermdump.

Et av mange spesielle øyeblikk i Duck Sauce' siste video. Foto: skjermdump.

Videorama!

Blant den siste ukas nye musikkvideoer stikker – bokstavelig talt – de magiske kjønnsorganene til Duck Sauce seg ut. Se et utvalg videoferskvare her!

Skrevet av:
Publisert 17:13 31 oktober, 2011

På samme måte som hver uke er synonymt med albumutgivelser gjelder det samme for musikkvideoer. Vi har plukket ut noen av våre favoritter fra forrige uke.

Duck Sauce, DJene A-Trak og Armand van Heldens samarbeidsprosjekt, har sannsynligvis rukket å bli glemt bort i en og annen rennestein. I fjor sommer gjorde de to det imidlertid rimelig stort med singelen «Barbra Streisand». Da Duck Sauce forrige uke gjorde comeback med en ny singel, var det kledd i en av årets aller mest bisarre musikkvideoer. Visualiseringen av «Big Bad Wolf» kan vanskelig beskrives, den må sees og føles; på godt og vondt.

Bluesrockens nye hertuger, The Black Keys, slipper snart nok en skive. Det Danger Mouse-produserte albumet er døpt El Camino, og slippes den 6. desember. For å promotere El Camino lagde bandet en hysterisk bruktbilreklamesketsj for bilen albumet er oppkalt etter. Den ser du her. Og da duoen forrige uke kom med musikkvideoen til singelen «Lonely Boy» var knepene også denne gangen relativt uortodokse. Se frem til tre minutter der en middelaldrende afroamerikaner danser til låta utenfor det som ligner et tilfeldig motell.

Det småkriminelle gjenglivet i statenes rolige forsteder trenger ikke nødvendigvis å kun gjelde dem over femten år. I Man Mans video til «Piranha Club» blir en liten bande smågutter inspirert av gamle rockabilly-videoer, og knuser bilruter og bedriver butikknasking like bra som sine eldre kolleger.

Mary Me Young har som mål å gi ut en musikkvideo for hver eneste låt fra In Pearls and Gold, debutalbumet deres fra i vinter. «You Times Two» er den så langt tredje av hele tolv videoer fra albumet, og henvender seg først og fremst til fans av sort-hvitt-videoer med jenter badet i kaleidoskopseffekter.

Det har gått over ett år siden trønderne i 22 albumdebuterte med Flux. Nylig kom imidlertid musikkvideo nummer to, «Kneel Estate», som i følge bandet er spilt inn i sin helhet på en gammel VHS-teip en tysker visstnok skal ha eid. Dermed ser man enkelte klipp fra en langt eldre feriefilm mellom 22s egne innspillinger i musikkvideoen.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

Del "Videorama!"
 

5 kommentarer på “Videorama!”

 1. Ruben Gran sier:

  Ny, fin og Halloween-preget fra krembandet Moon Duo også: http://vimeo.com/31245521

 2. Anonym sier:

  En gang var The Black Keys et herlig rockeblues-band med saftige blåtoner. Men så gjorde de som populærartistene på 50 og 60-tallet for å bli populære. De fjernet blåtonene og lagde musikk rundt «møkkagreipene». Who can blame them? Alle hadde vel gjorde det for penger og berømmelse. Men bare så synd, for de var inne på en utfordrende vei med sin blues, og Jack White klarte å beholde sine blåtoner på vei til sin berømmelse. Det er kanskje derfor Jack White er SUPERstjerne fordi han er genuin mot sine røtter, mens Dan og Pat bare er stjerner for de ikke er fullt så genuine.

 3. Anonym sier:

  Duck Sauce. Morsom video, men musikken suger big time. Elendig.

 4. Anonym sier:

  Duck Sauce. Morsom video, men musikken suger big time. Elendig.

 5. Glemte dere å se på denne musikkvideoen da? http://www.youtube.com/watch?v=ZdraOFQwi4s

Legg igjen en kommentar