Tóg -

Tóg - "Pusten fra". Foto: Skjermbilde

Videorama!

Se ferske musikkvideoer fra blant andre Tóg, Oslo Ess og Sirkus Eliassen i ukas helnorske utgave av Videorama!

Skrevet av:
Publisert 16:30 15 august, 2011

En uke som har stått i festivalsommerens tegn er forbi, og vi hilser hverdagen velkommen med knippe musikkvideoer som ankom verden mens vi var opptatt med å danse, riste på hodet, juble og gråte i Middelalderparken.

Stavangerensemblet Tóg slipper debutalbumet Drøm 16. september. Bandet har gjort stor suksess både som liveband og radiotilstedeværelse det siste året, og nå har de ustyrt singelen «Pusten fra» med en konsertvideo i dansens tegn.

Tóg – «Pusten fra»:

Sirkus Eliassens «Hjem til dæ» har herjet eteren den siste måneden. I videoen inviterer brødrene på en typisk nordlandsfest, ifølge dem selv, der gutteklining og svidde brysthår er blant ingrediensene. Regissør er Andreas Bakkemo.

Sirkus Eliassen – «Hjem til dæ»:

Punkrockerne i Oslo Ess er aktuelle med platen Uleste bøker og utgåtte sko, og videoen til «Hold deg våken», lagd av Bjørn Håvard Mittet og Øyvind Brattegard, er en utstrakt hånd til alle sykkelentusiaster der ute. Bare husk hjelm.

Oslo Ess – «Hold deg våken»:

Fra samme plateselskap som gir ut Tóg, Brilliance Records, har det i tillegg kommet to nye videoer den siste uka. Urørt-vinnerne i Leif & The Future har gått for et kaleidoskopisk bildefølge til «Walked Away», regissert av Lars Petter Pettersen, mens videoen til Philco Fictions vakre «Finally» sikter mot hjertet av barndomsnostalgien og treffer.

Leif & The Future – «Walked Away»:

Philco Fiction – «Finally»:

Tags: , , , , , ,

Del "Videorama!"

Legg igjen en kommentar