Spill video

Videopremiere: Wolves Like Us

Se helt fersk video fra et av Norges nye hardtslående rockehåp.

Skrevet av:
Publisert 16:36 14 juni, 2011

Firkløveret i Wolves Like Us har bare spilt sammen i et knapt år, men de har allerede delt scene med band som Purified In Blood, Kvelertak, Blood Command og Gallows. Kanskje ikke helt overraskende, gutta er langt fra ferskinger på Oslos undergrunnsscene. De har bakgrunn fra både JR Ewing, Amulet og Infidels Forever.

Omtrent et halvt år etter sin første spillejobb signerte de med det Los Angeles-baserte plateselskapet Prosthetic Records, og 24. juni kommer debutplaten Late Love i Norge.

Les også: Wolves Like Us som Ukas Urørt

For et knapt år siden vant de tittelen Ukas Urørt med låten «Deathless», som de nå har laget video til. Videoen er skutt under en konsert på Internasjonalen i Oslo, etter at noen venner hadde tatt med kamerautstyr.

- Vi spilte playback i fem tagninger etter konserten og måtte gi publikum gratis vodkashotter for å få dem til å bli, sier bandet om innspillingsprosessen.

SE EKSKLUSIV PREMIERE ØVERST I ARTIKKELEN (PÅ BILDET).

Se også: Konsert med Wolves Like Us fra årets Norwegian Wood

I juli drar gutta ut på Europaturné sammen med de gjenforente hardcoreheltene i Swing Kids, og så følger flere spillejobber i både inn- og utland utover høsten.

Wolves Like Us. (Foto: Promo)

Wolves Like Us. (Foto: Promo)

Tags: , , , , ,

Del "Videopremiere: Wolves Like Us"
 

6 kommentarer på “Videopremiere: Wolves Like Us”

  1. Melvin sier:

    Fetttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt!

  2. [...] premieren på bandets første video, som vi frekt og freidig kopierer her. Les mer om bandet hos Lydverket, og se opp for låter, intervju og gjeste-opptredener fra bandet i Pyro [...]

  3. [...] I går hadde Wolves Like Us sin nye video premiere på NRK Lydverket. Sjekk her. [...]

  4. [...] Sjekk Wolves Like Us sin nye video på NRK Lydverket. [...]

  5. [...] Se også: Videopremiere på Wolves Like Us [...]

  6. Frode sier:

    Er noe feil med lyden på denne. Se den heller på YouTube inntil Lydverket får byttet den ut: http://www.youtube.com/watch?v=HnzeIGYj2WM

Legg igjen en kommentar