Videopremiere: Grand Island

Forrige musikkvideo vant pris. Nå er de klare med en ny og du ser den først her! Den splitter nye videoen til Grand Island, «Angelila»! I fjor vant Grand Island og regissør Lars Skageberg sin video til «Love In Decay» pris for årets beste musikkvideo ved Kortfilmfestivalen i Grimstad. Den gang het det: ”Bilder og […]

Skrevet av:
Publisert 14:15 6 januar, 2010

Forrige musikkvideo vant pris. Nå er de klare med en ny og du ser den først her! Den splitter nye videoen til Grand Island, «Angelila»!

I fjor vant Grand Island og regissør Lars Skageberg sin video til «Love In Decay» pris for årets beste musikkvideo ved Kortfilmfestivalen i Grimstad. Den gang het det:

”Bilder og musikk i skjønn forening. Videoestetikk og edel enkelthet. Organisk, stolt, lekende, original og insisterende…»

«Angelila» er regissert av samme Lars Skageberg, og Grand Island er klare med nytt album den 25. januar.

Grand Island kommer med nytt album 25. januar. (Foto: Carina Musk-Andersen)

Grand Island kommer med nytt album 25. januar. (Foto: Carina Musk-Andersen)

Tags: , , , ,

Del "Videopremiere: Grand Island"
 

12 kommentarer på “Videopremiere: Grand Island”

 1. sebastian sier:

  kul video og catchy låt! ser frem til albumet, håper Grand Island fortsatt leverer varene…

 2. [...] This post was mentioned on Twitter by NRK Lydverket, Tuba Records. Tuba Records said: Lydverket har premieren på Grand Islands nye video, se ferden gjennom 16 amerikanske stater her http://is.gd/5O7DK #musikktips #catchy [...]

 3. Ivar F sier:

  Akkurat nå er det jo videoen til «Love in decay» som ligger her. Ikke for det; den er jo bra den også, men…

 4. Ivar F sier:

  …og plutselig dukket Angelila opp på toppen av sida. Mystisk!

  Bra video!

 5. Snuten sier:

  kjedelig video men fin sang. Nok en roadmovie, men vi har sett de så uendelig mye bedre før

 6. Stärker sier:

  Grand Island. Kjedelig, men sikkert ok til sitt bruk. Videoen er like intetsigende og oppbrukt som melodien. Husker godt videoen de fikk Spellemannspris for; Gatas P. skulle jo egentlig vinne det året for sin video. Så fikk Gatas en telefon med beskjed om at «øh, nei, det er noen som har gjort feil… dere vinner ikke likevel». Og så kom Grand Island med noe så revolusjonerende som en film med folk som løper. Spellemannsmateriale, ja.

  Et eneste stort gjesp, hele gjengen.

 7. Triggerhappy sier:

  De vant vel ikke noe Spellemann for denne videoen, så hvordan du kan huske dette godt er beyond me. Var vel kortfilmfestivalen i Grimstad eller noe lignende som de vant. Og er da ikke Grand Island sin feil at en jury kåler det til. Synes låta er meget bra og gleder meg til å høre resten av skiva.

 8. Stärker sier:

  samma det. spellemann schmellemann.

  si meg, spiller du i bandet, eller? det overrasker meg hvordan noen alltid dukker opp for å forsvare det bandet så innbitt hver eneste gang noen sleiver litt med kjeften. ganske imponerende, tatt i betraktning at de ikke selger plater. virker som om bandet selv har ekstremt ømme tær.

 9. tori spelling sier:

  haha.

  eller så har du bare svært ømme fingre, ikke slit deg ut stärker

 10. Triggerhappy sier:

  Nei, jeg spiller ikke i bandet. Men jeg liker dem og synes de er et av de mest interessante banda i Norge, det gjør jeg. Tenkte bare at det var greit å orientere deg om at «faktaene» du la frem ikke var fakta, men det var kanskje ikke så nøye? Og siden du henger deg sånn oppi en liten prisutdeling, Stärker; Kjenner du Gatas eller?

 11. sebastian sier:

  he he … artig å se bitterhet på trykk. Synes selv grand island og videoen funker som bare det! vel, full forståelse hvis gata føler seg skuffet over hvordan ting gikk til, men at bandet og videon skal få slike tulle kommentarer faller på sin egen urimeighet. knall låt! enkelt og genialt konsept på videon! ønsker grand island lykke til videre!

Legg igjen en kommentar